Directreal stále hľadá vhodných partnerov na udelenie licencie aj v Českej republike, kde by rad obsadil taktiež pozíciu master franšízora, ktorý bude spravovať všetky ďalšie pobočky Directreal v tejto krajine.
Piatok
24.10.2014
Slovenská realitná sieť opäť rozširuje svoje pôsobenie. Aktuálne sa počet pobočiek Directreal vyšplhal na 33.
 

Nových realitných kancelárií sa v nedávno minulých dňoch dočkali obyvatelia Levíc a bratislavskej Petržalky. Ako spoločnosť Directreal hovorí, ich otvorenie si vyžiadal samotný trh. Množstvo ponuky nehnuteľností v týchto lokalitách poukazoval na potrebu otvorenie nových pobočiek.

„Nesmierne sa tešíme z toho, že naša značka stále prosperuje. Nielen, čo sa predaných nehnuteľností týka, ale rovnako tak záujmu o nové kancelárie. Ako tretia najsilnejšia a najväčšia slovenská franchisingová spoločnosť v našej krajine sme radi každej novej pobočke. Otvorenie realitnej kancelárie v Leviciach, kde doposiaľ Directreal zastúpenie nemal, a taktiež už druhá kancelária v najväčšej mestskej časti na Slovensku – v Petržalke, nám len dokazujú, že doterajšie vynaložené úsilie malo zmysel,“ vyjadril sa majiteľ realitnej siete, Marián Paták.

Na Panónskej ceste v Bratislave môžete navštíviť kanceláriu Directreal Danube a v Leviciach si pre rady týkajúce sa realitného biznisu zajdiťe do pobočky Directreal Centrum. Otvorením týchto prevádzok však plány spoľočnosti Directreal nekončí.  Naším hlavným cieľom je ešte väčšie posilnenie našej pozície na trhu. Máme v pláne otvoriť ďalšie pobočky a zastabilizovať sa aj v lokalitách, kde zatiaľ nemáme zastúpenie,“ dopĺňa Marián Paták.


Populárne na fóre