Druhý ročník na jeseň

Generálnym partnerom výstavy je Zväz podnikateľov Slovenska, hlavným pak Slovenská franchisingová asociácia.
Streda
04.06.2014
Na konci októbra sa v priestoroch Pálffyho Paláca v Bratislave uskutoční 2. ročník slovenskej výstavy venovanej podnikaniu a franchisingu.
 

Výstava, ktorá sa uskutoční 29. a 30. októbra, okrem iného prinesie informácie na téma financovania, rozvoja podnikania, vzdelávania, odbornej prípravy, koučovania pre začínajúcich, alebo malých podnikateľov.  Táto prezentácia firiem a osobností oboru bude sústredená do dvoch výstavných dní a sľubuje priniesť podnetné skúsenosti a rady ako skrátiť cestu od rozhodnutia podnikať k vlastnému podnikaniu.

Podujatie, ktoré bude prebiehať v spojení s obsahovo bohatou konferenciou  zameranou na marketing, podnikanie, financovanie a predstavenie franchisových systémov, je určená všetkým záujemcom o tento obor podnikania. Našim cieľom je realizovať na  slovenskom trhu kvalitné stretnutie odborníkov a firiem z oblasti franchisingu, inšpirovať sa skúsenosťami a prinášať zaujímavé franchisingové koncepty. Prajeme si, aby táto špecializovaná výstava spojená s konferenciou a prezentáciou firiem posilnila a skultivovala slovenský trh a tiež podporila obor ako celok“, uviedol prezident Slovenskej franchisingovej asociácie Jozef Šétaffy.

Výstava je určená predovšetkým pre tých, ktorý pôsobia v oblasti malého a stredného podnikania a franchisingu. Na akcii sa predstaví koncepty hľadajúci franchisových partnerov nielen na Slovensku. Výstava ponuka priestor pre komunikáciu zo zákazníkom a záujemcom o nákup franchisovej licencie, pre prezentáciu nových nápadov a trendov v podnikaní. Zároveň predstavuje miesto stretávania odborníkov a podnikateľov so záujmom o franchisový spôsob podnikania a ponuku franchisových licencií.