Franchisová sieť RE/MAX má viac ako 6300 kancelárií situovaných v 95 krajinách sveta. Na slovenskom trhu pôsobí od roku 2006. Disponuje 44 kanceláriami s viac jak 280 maklérmi.
Streda
07.05.2014
Najnovším prírastkom globálnej siete RE/MAX sa stala Južná Kórea. Značka je už v 95 krajinách sveta.
 

Master-franchisantami tejto realitnej spoločnosti pre Južnú Kóreu sa stali dvaja skúsení makléri Heui Seong Shin a jeho dlhoročný obchodný partner Yun Seok Choi. Nový región podľa spoločnosti výrazne posilní prítomnosť značky RE/MAX na ázijskom trhu a zároveň aj význam siete medzi americkými realitnými franchisovými spočnosťami.

Cieľom master-franchisových partnerov v Južnej Kórei je počas piatich rokov predať 50 franchisových licencií realitnej kancelárie RE/MAX. Počas tejto doby by mali prijať zhruba 400 realitných maklérov. V dlhodobejšom horizonte  by malo nájsť miesto v Južnej Kórei 200 pobočiek RE/MAX, v ktorých by malo pracovať 3000 maklérov. Kancelária regionálneho riaditeľstva sídli v hlavnom meste Soul, ktoré je centrom politického, obchodného aj priemyselného diania.

„Sme veľmi radi, že máme možnosť spolupracovať s dvomi skutočnými odborníkmi, ktorí majú s juhokórejským realitným trhom bohaté skúsenosti,“ hovorí David Lingier, spoluzakladateľ a prezident RE/MAX s tým, že obaja master-franchisanti majú obrovské skúsenosti s obchodom s realitami, najmä vďaka svojej vlastnej realitnej spoločnosti pre komerčné nehnuteľnosti Wide Partners, ktorá je jednou z vedúcich spoločností v komerčnom segmente v Soule.


Populárne na fóre