Pan Kashtan mieri k nám

Do slovenských ulíc chce so svojimi vozíkmi upravenými na pečenie jedlých gaštanov vyraziť značka Pan Kashtan, ktorá si pre svoj rozvoj zvolila cestu franchisy. Momentálne môžeme túto franchisovú sieť nájsť hlavne na Ukrajine, kde prevádzkuje 12 vlastných a niekoľko franchisových pobočiek. Ďalej sa s jeho vozíkmi môžete stretnúť na ruskom a poľskom trhu, kam prenikli prostredníctvom franchisových licencií. Celkom tak značka má v zmienených troch krajinách 14 franchis.
K tomu, aby Pan Kashtan mohol preniknúť i na tuzemský trh, hľadá u nás master-franchisového partnera. Záujemca o licenciu si musí pripraviť pre prvotnú investíciu 4800 eur bez započítania nákladov na dopravu a cla. Okrem školenia personálu získa franchisant v rámci franchisového balíčku školenia pre seba i zamestnancov, prevádzkovú príručku a neustálu marketingovú podporu. Ako výhodu svojho konceptu vidí jeho majiteľ Igor Finyak okrem iného fakt, že ponúka záujemcom o podnikanie ľahký štart a i následnú nenáročnú prevádzku pobočiek.
Každý vozík, ktorý si ľahko môžete pomýliť s lokomotívou, je vybavený panvicou na pečenie gaštanov, priestorom, vďaka ktorému zostávajú gaštany dlhú dobu horúce, a miestom na skladovanie polotovarov. Každý prevádzkovateľ stánku dostane tiež jednorazové vrecká na pečené gaštany a ďalšie doplnky vrátane špeciálneho oblečenia.
Prečítaj články

Franšízová sieť potravín v centre Bratislavy ponúka najžiadanejší sortiment sedem dní v týždni už desať rokov. Aké podmienky ponúka franšízantom?
Franšízová sieť predajní alkoholu rastie každoročne o dvadsať nových pobočiek. Jednoduchý nákup a široký výber značiek si Slováci obľúbili.
Koncept krabičkovej diéty FITeat pôsobí zatiaľ u našich susedov v Českej republike. Do ďalších regiónov a na Slovensko chce vstúpiť vďaka franšízantom.
Franšízový reťazec Môjobchod v spolupráci s čerpacou stanicou Ava Jett vítajú nový koncept predajní.
Sieť maloobchodných predajní Malina potraviny chce previesť zabehnuté pobočky na partnerov. Je novinkou v Katalógu franšíz.
Najčítanejšie

Ako sa darí Coffeeshop Company od doby, čo si zobrala naspäť vedenie centrála vo Viedni? S odznením covidového obdobia je V4 pripravená na ďalší rast. Franšízanti majú dvere otvorené.
Mr. Kebab funguje už vyše 20 rokov, prežil aj covidové obmedzenia bez uzatvárania pobočiek a prepúšťania. Ako vidí ďalší rozvoj majiteľ Ľubor Lelovits?
Zoltán Vida je vyštudovaný telocvikár. Nikdy sa však tejto profesii nevenoval, stal sa z neho podnikateľ. Dnes prevádzkuje 3 reštaurácie McDonald´s.
Franšízová sieť Kaliforňan novo umožňuje rast aj zamestnancom. Zakladateľka Michaela Smrtičová opisuje, ako značka otvára cestu k podnikaniu bez nutnosti vysokej investície.
Ak sa rozhodnete podnikať na vlastnú päsť, máte na výber dve možnosti. Môžete otvoriť vlastný podnik alebo podnikať formou franchisy. V nasledujúcich krokoch Vám poradíme, ako založiť vlastnú firmu.