Produkcia španielskych predpečených gaštanov, ktorá je certifikovaná v súlade s medzinárodnými štandardami, je realizovaná v plne automatizovanej výrobe.
Štvrtok
19.12.2013
Predajca pečených gaštanov z Španielska hľadá na Slovensku master-franchisanta.
 

Do slovenských ulíc chce so svojimi vozíkmi upravenými na pečenie jedlých gaštanov vyraziť značka Pan Kashtan, ktorá si pre svoj rozvoj zvolila cestu franchisy. Momentálne môžeme túto franchisovú sieť nájsť hlavne na Ukrajine, kde prevádzkuje 12 vlastných a niekoľko franchisových pobočiek. Ďalej sa s jeho vozíkmi môžete stretnúť na ruskom a poľskom trhu, kam prenikli prostredníctvom franchisových licencií. Celkom tak značka má v zmienených troch krajinách 14 franchis.

K tomu, aby Pan Kashtan mohol preniknúť i na tuzemský trh, hľadá u nás master-franchisového partnera. Záujemca o licenciu si musí pripraviť pre prvotnú investíciu 4800 eur bez započítania nákladov na dopravu a cla. Okrem školenia personálu získa franchisant v rámci franchisového balíčku školenia pre seba i zamestnancov, prevádzkovú príručku a neustálu marketingovú podporu. Ako výhodu svojho konceptu vidí jeho majiteľ Igor Finyak okrem iného fakt, že ponúka záujemcom o podnikanie ľahký štart a i následnú nenáročnú prevádzku pobočiek.

Každý vozík, ktorý si ľahko môžete pomýliť s lokomotívou, je vybavený panvicou na pečenie gaštanov, priestorom, vďaka ktorému zostávajú gaštany dlhú dobu horúce, a miestom na skladovanie polotovarov. Každý prevádzkovateľ stánku dostane tiež jednorazové vrecká na pečené gaštany a ďalšie doplnky vrátane špeciálneho oblečenia.


Populárne na fóre