Fórum k článku: 10 krokov k založeniu firmy 24

Vladimír Mihálka 10.03.2015 *.dial-109-230-47-21.orange.sk

1
Vyborna stranka, sice si neviem predstavit ako studujem obchodny zakonnik.Peniaze som si zarobil v zahranici, a nemam skolu,ktora by ma naucila orientovat sa v takych veciach.Skor by som isiel na kurz pre zacinajucich podnikatelov, kde by mi niekto vysvetlil otazky ako pre blbych...Prave nieco take hladam.

Ostatné kategórie

24116

téma

24995

komentáre

395

užívatelia

PROFIT system franchise services s.r.o. prehlasuje, že nenesie zodpovednosť a nezasahuje do obsahu príspevkov zadaných užívateľmi prostredníctvom Fóra. Budú odstránené príspevky s reklamným oznámením, zjavne protiprávnym obsahom alebo obsahom odporujúcim dobrým mravom.

Prispievať môžu len zaregistrovaní užívatelia. IP adresa autorov príspevkov je prístupná všetkým užívateľom. Konto užívateľa bude zablokované v prípade uverejňovanie reklamných oznámení, odporujúcich dobrým mravom či poškodzujúcich dobré meno. V prípade, že sa s takýmto obsahom stretnete, prosím, kontaktujte: redakcia@franchising.sk.

Redakcia si vyhradzuje právo využiť časť či celé príspevky uverejnené na Fóre portáli Franchising.sk v článkoch, ktoré bude na tomto portáli publikovať.