Fórum: prokaín hydrochlorid - gastronómia 7899

Treutel Quincy 15.08.2024 *.206-217-139-25-host.colocrossing.com

8
Sme predajcovia pre výskum chemických a farmaceutických surovín na báze jedného z nasledujúcich produktov. Ponúkame len tie najčistejšie z týchto produktov na 97+ %. Najvyššia kvalita. Všetky objednávky prichádzajú v diskrétnom balení. Sledovacie číslo Poskytnuté 6 hodín po objednávke.Synonymá: 2-dietylaminoetylester kyseliny 4-aminobenzoovej, hydrochlorid dietylaminoetylesteru kyseliny p-aminobenzoovej, hydrochlorid novokaínu Prokaín hydrochlorid je forma hydrochloridovej soli prokaínu, derivátu kyseliny benzoovej. Chemický vzorec je C13H21ClN2O2. Je to prášok bielej farby.

Ostatné kategórie

64335

téma

83170

komentáre

9777

užívatelia

PROFIT system franchise services s.r.o. prehlasuje, že nenesie zodpovednosť a nezasahuje do obsahu príspevkov zadaných užívateľmi prostredníctvom Fóra. Budú odstránené príspevky s reklamným oznámením, zjavne protiprávnym obsahom alebo obsahom odporujúcim dobrým mravom.

Prispievať môžu len zaregistrovaní užívatelia. IP adresa autorov príspevkov je prístupná všetkým užívateľom. Konto užívateľa bude zablokované v prípade uverejňovanie reklamných oznámení, odporujúcich dobrým mravom či poškodzujúcich dobré meno. V prípade, že sa s takýmto obsahom stretnete, prosím, kontaktujte: redakcia@franchising.sk.

Redakcia si vyhradzuje právo využiť časť či celé príspevky uverejnené na Fóre portáli Franchising.sk v článkoch, ktoré bude na tomto portáli publikovať.