Fórum: Kúpiť kyanid draselný v tabletkách aj v prášku KCN 99,99 % - potraviny a zdravie 26774

Debra Eve 11.08.2024 *.host-129.0.79.155.mtn.cm

6
Kyanid draselný v tabletkách aj v prášku KCN 99,99 % Názov spoločnosti: Family Meds Suppliers Telegramový kanál: https://t.me/Familymedz EMAIL: stevemeds77@gmail.com Skype ID: ashewepen77 Sme legálni výrobcovia a spoľahliví dodávatelia kyanidu draselného, ​​čo je bezfarebná kryštalická zlúčenina. Náš kyanid draselný je známy obchodníkmi so šperkami a mnohými ďalšími pre svoju extrémnu a výnimočne vysokú kvalitu a čistotu, ako aj vlastnosti chemického zlátenia a leštenia. Naši zákazníci z oblasti ťažby zlata, organickej syntézy a galvanického pokovovania sa nikdy nepozreli inde, odkedy testovali náš produkt. Kyanid draselný sa ponúka vo forme prášku alebo valcovitých tabliet. Je to anorganická zlúčenina so vzorcom KCN. Táto bezfarebná kryštalická zlúčenina, vzhľadovo podobná cukru, je vysoko rozpustná vo vode. Väčšina KCN sa používa pri ťažbe zlata, organickej syntéze a galvanickom pokovovaní. Môžeme vám ponúknuť tri stupne za veľmi mierne ceny; KCN 90 %, KCN 98 % a KCN 99 %. Pre viac informácií nás kontaktujte. Môžeme tiež prijať veľmi malé množstvo objednávky na laboratórne použitie, napríklad 50-1 000 gramov. Uvítame vašu objednávku. kontaktujte nás e-mailom: stevemeds77@gmail.com Kontaktné údaje: Názov spoločnosti: Family Meds Suppliers Telegramový kanál: https://t.me/Familymedz ID signálu: +1(978) 225-0960 EMAIL: stevemeds77@gmail.com Skype ID: ashewepen77 WhatsApp: +1(978)225-0960

Ostatné kategórie

65389

téma

84276

komentáre

10690

užívatelia

PROFIT system franchise services s.r.o. prehlasuje, že nenesie zodpovednosť a nezasahuje do obsahu príspevkov zadaných užívateľmi prostredníctvom Fóra. Budú odstránené príspevky s reklamným oznámením, zjavne protiprávnym obsahom alebo obsahom odporujúcim dobrým mravom.

Prispievať môžu len zaregistrovaní užívatelia. IP adresa autorov príspevkov je prístupná všetkým užívateľom. Konto užívateľa bude zablokované v prípade uverejňovanie reklamných oznámení, odporujúcich dobrým mravom či poškodzujúcich dobré meno. V prípade, že sa s takýmto obsahom stretnete, prosím, kontaktujte: redakcia@franchising.sk.

Redakcia si vyhradzuje právo využiť časť či celé príspevky uverejnené na Fóre portáli Franchising.sk v článkoch, ktoré bude na tomto portáli publikovať.