Čerstvá porcia franšízového podnikania

Varšavský veľtrh franchisingu / Od 24. do 26. októbra sa koná najväčší stredoeurópsky festival franšízového podnikania v Paláci vedy a kultúry.
Štvrtok
10.10.2024
Vo Varšave sa od 24. do 26. októbra koná ďalší ročník franšízového veľtrhu. Prečo si túto najväčšiu stredoeurópsku akciu s touto tematikou zapísať do diára?
 

Franšízing jednou z najbezpečnejších foriem podnikania – franšízor odovzdáva svoju značku, produkty, cenotvorbu aj marketing, navyše má zmapovaný dopyt. 80 % franšízantov prevádzkuje svoje podnikanie aj po piatich rokoch, zatiaľ čo iba 20 % podnikov, ktoré začali bez podpory poskytovateľa licencie, dosahuje takýto výsledok. Šancu na úspech vo franšízingu zvyšuje originálny podnikateľský nápad, a práve to je pádny dôvod zájsť do Varšavy. Počas troch dní budú mať účastníci veľtrhu možnosť stretnúť sa s viac ako sto franšízovými systémami, ktoré už na trhu uspeli a hľadajú nových partnerov. Nájdete tu firmy zo všetkých odborov od finančných služieb cez gastronómiu, kozmetiku, vzdelávanie cez maloobchod. Dá sa povedať, že vo väčšine biznisových oblastí už dnes existuje zavedená franšízová značka.

Veľtrh je pre záujemcov o franšízové podnikanie tiež jedinečnou príležitosťou na priame rozhovory, kladenie otázok a porovnávanie rôznych ponúk. Prebieha tu aj množstvo seminárov a prednášok, kde sa odborníci z odboru podelia o svoje znalosti a skúsenosti s publikom. Chýbať nebudú ani špeciálni hostia, ktorí odhalia efektívne investičné stratégie. Okrem toho budú franšízanti populárnych značiek diskutovať o tom, aké to je prevádzkovať podnik na základe licencie na dennej báze a čo robiť na zabezpečenie ziskovosti.

Usporiadateľom varšavského franšízového veľtrhu je varšavská pobočka poradenskej skupiny PROFIT system®. V prípade záujmu o účasť na varšavskom veľtrhu zadarmo môžu záujemcovia kontaktovať redakciu portálu Franchising.sk.


Domáce aj zahraničné značky / Vo Varšave sa veľtrh s návštevnosťou okolo 5 000 ľudí koná už 22 rokov. Súčasťou sú aj vzdelávacie semináre.

Populárne na fóre