gastronómia

gastronómia | 04.02.2024

Zdravé podnikanie nesie ovocie

Fruitissimo je na trhu dvadsať rokov a zavedený franšízový model sa presadzuje v nových krajinách. Aké sú najbližšie plány značky?

Fruitissimo je na trhu dvadsať rokov a zavedený franšízový model sa presadzuje v nových krajinách. Aké sú najbližšie plány značky?

gastronómia | 01.12.2023

Kaliforňan prináša personalizovaný street food

Street food s možnosťou zostaviť si misku z čerstvých a zdravých surovín Bratislavčanov baví. Teraz sa franšíza rozrastá aj do ďalších miest a ponúka podnikat aj novým záujemcom.

gastronómia | 10.10.2023

Subway už patrí Roark Capital

Roark uspeli nad konkurenčnou skupinou vedenou investičnými firmami TDR Capital a Sycamore Partners. Dražba trvala od februára a cena sa vyšplhala na 9,55 miliardy dolárov.

gastronómia | 18.09.2023

Bratislavský McDonald's v novom

V nákupnom centre Eurovea 2 sa pobočka McDonald's nedávno predstavila dizajnom, ktorý je inšpirovaný Mesiacom. Celkovo ide už o 41. reštauráciu na Slovensku.

gastronómia | 30.06.2023

Záujem o franšízy UGO stúpa

Franšízový koncept UGO Freshbar a Salaterie prežíva pozitívne obdobie. Na Slovensku sa chce stať dominantným hráčom.

gastronómia | 21.06.2023

Bagetový biznis s franšízou

Na domácom českom trhu je Bageterie Boulevard lídrom v odbore. Svoju sieť chce vďaka franšízam posilniť aj na Slovensku.

gastronómia | 13.06.2023

Rozbiehame catering s franšízou

Laici aj podnikatelia so skúsenosťami z oblasti gastronómie. Tí všetci sa môžu stať franšízantmi značky iBoxík. Aká investícia na nich čaká?

gastronómia | 12.02.2023

Sme na ceste za hranice

„V tomto roku sa zameriame najmä na expanziu mimo Bratislavu. Chceme otvoriť štyri nové pobočky," hovorí Michaela Smrtičová z vedenia franšízovej siete Kaliforňan.

gastronómia | 23.01.2023

Na expanziu na Slovensko sme pripravení

Franšízovému konceptu Burrito Loco sa v Česku podarilo z Prahy preniknúť do ďalších miest. Podarí sa im vstúpiť aj k nám?

gastronómia | 20.11.2022

Druhá pobočka McDonald's na diaľnici

McDonald's pokračuje v plánovanej expanzii. Na konci septembra otvorilauž už tridsiatu 39. reštauráciu, ktorá svoje miesto našla na dialnici.

gastronómia | 06.11.2022

Na trhu môže byť až 30 pobočiek

„V súčasnom nepredvídateľnom období by som si ako začínajúci podnikateľ prioritne vybral franchísu pred samostatnosťou," hovorí Ľubor Lelovits, majiteľ Mr. Kebab.

gastronómia | 02.10.2022

Gastro koncept, ktorý dominuje Bratislave

Obohatiť gastronomický trh plánuje svojou ponukou bowl koncept Kaliforňan, bistro, ktoré zmenilo pojem ‘slovenský fast-food‘. Je novinkou v Katalógu franšíz.

gastronómia | 11.09.2022

Z kurtov do franšízy

Jeden z najväčších slovenských tenisových talentov Kamil Čapkovič má dnes vlastnú reštauráciu McDonald‘s v bratislavskej Petržalke. Čo ho priviedlo do franšízy?

gastronómia | 11.09.2022

Guličková zmrzlina ako podnikanie

Značka ICE’N’GO pôsobí na slovenskom trhu už 12 rokov. Kto sa môže stať jej franšízantom?

gastronómia | 28.08.2022

Žena v čele McDonald´s

Novou generálnou riaditeľkou spoločnosti McDonald’s pre český a slovenský trh sa stala Yuliya Badritdinova. Aktuálne má na starosti 3 trhy.

gastronómia | 25.07.2022

Úspech siete závisí od franšízantov

„Na trhu sme už veľa rokov a dokázali sme, že dokážeme franšízantom zabezpečiť ziskovú prevádzku a podnikanie," hovorí Peter Ondrej, Managing Director Coffeeshop Company.

gastronómia | 24.07.2022

Franšíza v krabičke

Spoločnosť iCatering rozbieha franšízový koncept iBoxík. Franšízantom sľubuje návratnosť investície do dvoch rokov. Kto sa môže uchádzať o licenciu?

gastronómia | 04.07.2022

Franšíza do obchodného centra aj na ulicu

Fastfoodové franšízy sú v kurzu. Pre mnohých predstavujú šancu na rozbehnutie podnikania v gastroodbore. Jednou zo značiek, ktoré chcú na trhu ďalej expandovať je Mr. Kebab.

gastronómia | 25.05.2022

McDonald´s definitívne opúšťa Rusko

Fastfoodový gigant zahajuje kvôli procesu ukončenia podnikania v Rusku. Tamojší trh opúšťa po 30 rokoch.

2
3
4
5
ďalšie  
posledný