Podpora dovnútra aj navonok / Dizajn predajne, marketing, predajné nástroje. Nielen to svojim partnerom, prevádzkovateľom Telekom Centier, zaisťuje poskytovateľ licencie.
Utorok
30.05.2023
Dlhoročné skúsenosti z pôsobenia na slovenskom telekomunikačnom trhu – nielen to ponúka Telekom záujemcom o prevádzkovanie partnerskej pobočky.
 

Sedem vlastných pobočiek a 68 partnerských predajní, taká je sieť značky Telekom na našom trhu. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že ide o pomerne hustú sieť. Avšak centrála spoločnosti má ambíciu na Slovensku ďalej posilňovať svoju pozíciu, a to aj prostredníctvom partnerov na báze franchisingu.

Franšízové“ partnerstvo je postavené na úzkej spolupráci medzi vedením spoločnosti a jednotlivými partnermi. Podpisom partnerskej zmluvy sa stávajú riaditeľmi zverenej pobočky a ich úlohou je ju nielen prevádzkovať, ale aj ďalej rozvíjať. Majú tak možnosť využiť svoj potenciál, rozvíjať pozitívny vzťah so zákazníkmi, napĺňať predajné ciele a vneposlednom rade tiež prinášať vlastné nápady na vylepšenie fungovania nielen „vlastnej“ pobočky, ale možno aj celej siete.

Zamestnanci aj zákazníci

Úlohou prevádzkovateľa partnerskej pobočky je okrem vyššie spomenutého aj podieľanie sa na predajnej stratégii a zostavenie silného tímu zamestnancov s prozákazníckym prístupom. Pre tých by mal byť vybraný partner inšpiráciou vďaka svojmu etickému a zodpovednému podnikaniu pod hlavičkou Telekomu.

Investícia do podnikania so značkou Telekom bude stať partnera 50 až 100-tisíc eur. Za to získa komplexnú podporu, ktorá okrem iného zahŕňa prístup ku kompletnému portfóliu služieb a produktov, ich vývoj. Samozrejmosťou je aj zabezpečenie predajných nástrojov a marketingových materiálov a kampaní zo strany poskytovateľa licencie. Rovnako sa Telekom postará o dizajn predajne zverenej partnerom. Partnerom, ktorí sa rozhodnú tzv. Telekom Centra prevádzkovať, centrála ponúka príležitosť získať licenciu nielen pre jednu pobočku, ale môžu ich mať pod sebou viac.


Podpora dovnútra aj navonok / Dizajn predajne, marketing, predajné nástroje. Nielen to svojim partnerom, prevádzkovateľom Telekom Centier, zaisťuje poskytovateľ licencie.

Populárne na fóre