Naše kliniky sú ako autoškola

Tibor Lipianský spravuje franšízovú sieť Nutriadapt Clinic / „Franšíza do ponuky služieb novo integruje neinvazívnu prístrojovú starostlivosť. Poskytuje tak franšízantom ďalší zdroj príjmov."
Pondelok
06.05.2024
Nutriadapt Clinic má na Slovensku dvadsaťdva pobočiek, ktoré spravuje manažér franšízovej siete Tibor Lipiansky. Ako vyzerá jeho spolupráca s franšízantmi?
 

Tibor je typom vrcholového manažéra, ktorý na seba nerád strháva pozornosť a necháva za seba hovoriť výsledky svojej práce. Dnes riadi sieť franšízových pobočiek výživových poradní Nutriadapt Clinic na Slovensku a je bezpochyby hybnou silou celej siete. „Pre úspešné pôsobenie na pozícii kľúčového manažéra master-franšízanta je dôležité mať silné organizačné a obchodné schopnosti, otvorene komunikovať, a predovšetkým vedieť viesť a motivovať tím. Dôležitá je adaptabilita na podmienky trhu aj odvaha prijímať riziká spojené s podnikaním,“ zhŕňa svoje profesijné presvedčenie Tibor.

Svoju pozíciu získal cez náročné výberové konanie, čo potvrdzuje jeho kvalifikáciu a vynikajúce schopnosti. Tí, ktorí s ním pracujú, často hovoria o jeho schopnosti počúvať a porozumieť potrebám ľudí okolo seba. Jeho ochota podporiť franšízantov je základom pre silnú a prosperujúcu pracovnú kultúru. „Uspokojuje ma, keď vidím, že sa majiteľom franšízových poradní darí, rozširujú svoj biznis a komunitu ľudí zaujímajúcich sa o zdravý životný štýl v ich meste.”

Tibor však nezabúda ani na význam spokojnosti klienta, s ktorým budujú dlhodobý vzťah: „Čo ma naozaj baví na koncepte Nutriadapt Clinic je jeho odlišnosť a jedinečnosť. Nie sme žiadni predajcovia zázračných tabletiek a práškov, ktoré sľubujú „zaručené chudnutie..“. Naša klinika je niečo ako autoškola, len ohľadne stravovania J. Neučíme klientov šoférovať, učíme ich porozumieť svojmu metabolizmu, potrebám ich tela a to ako si majú nastaviť stravu a pohyb. Odídu tak od nás so všetkými znalosťami a zručnosťami, ktoré potrebujú na to, aby mohli sami riadiť svoj život v oblasti výživy aj bez našej pomoci.“

Práca manažéra na tejto úrovni však vyžaduje aj hlboké porozumenie franšízovému podnikaniu a potrebám franšízantov jednotlivých pobočiek. „Baví ma samozrejme aj samotný koncept franchisingu. Na Slovensku implementujeme služby, ktoré prejdú testom a vlastnou prevádzkou v Českej republike. Sú teda odskúšané, vieme, že zavádzame niečo, čo jednoducho funguje. Franšízor s nami navyše zdieľa svoje skúsenosti, ako čo najlepšie a najefektívnejšie službu na trh zaviesť,“ vysvetľuje výhody franšízového podnikania vo svojom odbore Tibor.

Tibor nám tiež prezradil, aké sú najbližšie plány Nutriadapt Clinic: „Aktuálne je to proces transformácie na kliniky novej generácie. Postupne integrujeme do ponuky služieb našich franšízových partnerov neinvazívnu prístrojovú starostlivosť a procedúry z oblasti beuty.“ Vďaka tomuto rozšíreniu sa vzťah s klientmi ešte prehĺbi o ďalšie možnosti osobnej starostlivosti a umožní im dosahovať zaujímavé finančné výsledky aj nad rámec výživy.


Nutriadapt Clinic musí byť vidieť / Jedným z predpokladov úspechu je aj umiestnenie prevádzky na frekventovanom mieste s výkladnou skriňou do ulice alebo v obchodnom dome.

Populárne na fóre