Subway

Subway
Informácie o franchisovém systému
Popis franchisového systému

Prevádzka v systéme SUBWAY®

Ako franchisant značky SUBWAY® máte nárok otvoriť a prevádzkovať vlastnú reštauráciu predávajúcu 30cm a 15cm sendviče (“subs”), šaláty, wrapy, americké cookies a teplé a studené nápoje. Všetky SUBWAY® reštaurácie sú povinné dodržiavať SUBWAY® štandardy a procedúry týkajúce sa prípravy jedál a bezpečnosti potravín.

Reštaurácie SUBWAY® sú celosvetovo známe svojimi jedinečnými sendvičmi. Sendvič si necháte od obsluhy pripraviť presne tak, ako ho máte radi a priamo pred Vašimi očami. Ak ste navštívili reštauráciu SUBWAY® viete, že sa môžete rozhodnúť pre druh chleba, z ktorého si chcete nechať svoj sendvič pripraviť a naplniť ho presne tým, čo máte radi.

Rôznorodosť je súčasťou nášho menu, a preto si zákazník môže zameniť sendvič za wrap alebo šalát.

SUBWAY® je registrovanou ochrannou známkou spoločnosti Subway IP Inc. (C)2016 Subway IP Inc.” 

Franchisový systém

Každá reštaurácia SUBWAY® patrí franchisantovi, ktorý ju tiež prevádzkuje. Úspechu reštaurácie napomáha perfektná prevádzka reštaurácie, správne umiestnenie pobočky, a tiež ďalšie faktory. Ak splníte naše podmienky a budete schválený ako správna osoba pre zakúpenie franchisovej licencie, môžete sa spoľahnúť na našu pomoc už od prvého kroku k otvoreniu reštaurácie, detailne pri:

  1. výbere vhodnej lokality
  2. vyjednávaní s vlastníkom priestoru
  3. dizajne reštaurácie
  4. dodávke zariadenia od našich overených výrobcov a dodávateľov
  5. školení prostredníctvom University of SUBWAY® a dvojtýždňového tréningu franchisanta
  6. školení pracovníkov pred i v priebehu otvárania vašej reštaurácie

Ako franchisant ste zodpovedný za svoju firmu, rovnako tak i za reštauráciu. Spoločnosť SUBWAY® podporí vaše podnikanie v každom ohľade a odovzdá vám viac 50 rokov skúseností s konceptom. Niekoľko príkladov podpory:

  1. schválení dodávatelia produktov pri zaručení kvality a ceny
  2. prevádzková príručka so všetkými informáciami
  3. mesačné hodnotenie reštaurácie s tipmi na vylepšenie prevádzky a profitu
  4. týždenné reporty, ktoré vám umožnia kontrolu prevádzky reštaurácie a odhalenie negatívnej tendencie a jej okamžitú nápravu
  5. hodnotenie zákazníckeho servisu
  6. ďalšia individuálna podpora

To všetko vám pomôže maximalizovať tržby a predovšetkým zisk. Vďaka tomuto, ale tiež vďaka mnohým ďalším vlastnostiam, je sieť SUBWAY® najrozšírenejšou gastronomickou franchisou na svete!

Je potrebné si uvedomiť, že založenie vlastnej firmy nie je úplne jednoduché, pretože ho ovplyvňuje veľa faktorov. Je to však Váš výber, Vaše rozhodnutie a Vaša príležitosť.

Bezplatné infolinky:

  • Česká Republika 800-700-498
  • Maďarsko 06-800-16-764
  • Poľsko 00-800-112-4063
  • Slovensko 0-800-606-330
  • Rumunsko 0-800-896-6842
  • Rusko 810-800-28241012
  • Slovinsko 0-800-80878

Vlastné pobočky

Všetky reštaurácie SUBWAY® vlastnia franchisanti.

Franchisové pobočky

Na Slovensku je v súčasnej dobe otvorených 16 reštaurácií. Otvorené reštaurácie sa nachádzajú Bratislave, Nitre, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici a Košiciach. Plánujeme čoskoro otvoriť ďalšie reštaurácie v Bratislave, Senci Trenčíne, Martine, Prešove, Poprade a  v ďalších mestách.

Franchisantov aktívne hľadáme v nasledujúcich mestách – Bratislava, Trenčín, Martin, Poprad, Prešov a ďalších mestách.

Vo svete je značka SUBWAY® zastúpená v 111 krajinách a franchisanti prevádzkujú viac ako 44 000 reštaurácií.

Obrázok pobočky systému
Subway provozovna
Informácie pre franchisantov
Podpora pre franchisantov
  • Prístup k receptom a systémom riadenia reštaurácie
  • Návrh reštaurácie a podpora pri objednávaní zariadenia
  • Tréningový program
  • Operačný manuál
  • Podpora pri otváraní reštaurácie – prítomnosť SUBWAY® konzultanta
  • Pravidelné vyhodnocovanie reštaurácie a neustála podpora
  • Informačná publikácia
Nevyhnutná investícia na začiatku
  • Cena prvej licencie je € 7 500, každá ďalšia licencia stojí € 3750
  • Ďalšie náklady sú spojené s výberom vhodnej lokality, zariadenia a označenia reštaurácie, ktoré sa pohybujú medzi 80 000 - 120 000 Eur. Podrobnejšie informácie o nákladoch získate v našej informačnej brožúre, ktorú si môžete objednať e-mailom alebo faxom.
  • Až do októbra 2016 prebieha akcia Kick-Start program. Pri splnení podmienok, medzi ktoré patrí otvorenie reštaurácie do 12 mesiacov od zakúpenia licencie, Vám vrátime 50% z pôvodnej ceny licencie. V prípade prvej licencie to predstavuje 3750 eur (z pôvodnej čiastky 7500 eur). Tento princíp sa aplikuje i na druhú a ďašie licencie, ktoré štandardne stoja 3750 eur.
Základné požiadavky
  1. Záujemcov o franchisu s obchodným duchom a vôľou učiť sa novým postupom, ktoré mu pomôžu rozbehnúť vlastné podnikanie.
  2. Lokalita s daným počtom návštevníkom v centrách miest alebo obchodných centrách. Franchisant môže požiadať o pomoc pri výbere vhodnej lokality.
  3. Účasť na školeniach pre vlastníkov reštaurácií, ktoré vás pripravia na prevádzkovanie reštaurácie siete SUBWAY®.
  4. Precízne dodržiavanie pravidiel prevádzkovania reštaurácie v rámci systému SUBWAY®, ktoré obsahuje prevádzková príručka a franchisová zmluva.
  5. Franchisový systém SUBWAY® sa orientuje na prípravu jedinečných sendvičov. Tak jedinečných, že sa veľa našich zákazníkov stalo franchisantami iba preto, že jednoducho verili tomuto produktu. Kompletnú informačnú brožúru získate na e-maily: varga_m@subway.com.
Informácie o franchisorovi
Subway International B.V.
Šafárikovo nám. 7
811 02 Bratislava
+421 917 517 847
varga_m@subway.com
www.subwayslovensko.sk
Kontaktná osoba pre záujemcov o licenciu

Matej Varga
Development Agent

http://subwayfranchising.sk

Zistite viac
Ak chcete získať viac informácií, vyplňte kontaktný formulár nižšie. Vaše údaje budú odovzdané priamo danej spoločnosti.
Meno a priezvisko *
Miesto *
Telefónny kontakt *
E-mail *
If you see this field leave it blank.

Informácie zadané v katalógu dodávajú samotné franchisové systémy. Pred podpisom zmluvy o spoluprácu by mal každý záujemca posúdiť ponuku danej firmy. Redakcia si vyhradzuje právo upraviť informácie o systémoch udávaných v katalógu. V prípade zistenia, že udávané informácie nie sú pravdivé či neaktuálne, prosíme kontaktuje redakciu.

chcete viac?

newsletter Franchising.sk

If you see this, leave this form field blank