SLUŽBY

gastronómia | 13.08.2021

Úprava stratégie expanzie

Na domácom trhu sa sieti Volos darí s pomocou franšízantov expandovať. Chuť rozvíjať svoje reštaurácie má aj u nás. Kto sa môže stať franšízantom?

rôzné služby (B2C) | 02.08.2021

Franšíza plná motýľov a možností

Motýlie domy Papilonia aj v tejto neľahkej dobe preukazujú svoju atraktivitu a komerčný potenciál. Franšízantov hľadajú aj na Slovensku.

vzdelávanie | 19.07.2021

Slovensko má pre Edukido veľký potenciál

„Pozorujeme, že s koncom pandémie záujem o našu franšízu neustále rastie. Záujemcovia sa ozývajú aj zo Slovenska," hovorí Joanna Małek, Key Account Manager franšízy Edukido.

obchodné a poradenské služby | 09.07.2021

Kuriér vo franšíze

Celosvetovo úspešná americká franšízová značka má záujem o vstup na Slovensko. Master - franšízanta tu hľadá spoločnosť Mail Boxes Etc.

vzdelávanie | 01.07.2021

Športom k zisku

Záujem detí a rodičov o športové krúžky po nútenej pauze znovu ožíva. Profitovať z toho môžu aj franšízanti futbalového konceptu Socatots. Aké podmienky musia splniť?

vzdelávanie | 21.06.2021

Young Engineers rozvíja zručnosti detí

„Ak viete, ako premýšľať, dokážete veľa vecí," hovorí Amir Asor, zakladateľ franšízového konceptu Young Engineers.

gastronómia | 17.06.2021

Šalátový biznis

Pobočky značky Salad Box predstavujú zdravú alternatívu k všadeprítomným fastfoodom. Uspieť chce aj na našom trhu.

obchodné a poradenské služby | 11.06.2021

Úspory ako cesta k úspechu

Spoločnosť Expense Reduction Analysts má za sebou v regióne CEE úspešný kvartál. Na Slovensku chce ďalej rásť. Akých franšízových partnerov hľadá?

gastronómia | 07.06.2021

Podnikanie s vlastnou kávou

Milovníci kávy môžu zbystriť. Na slovenský trh mieri nový kaviarenský franšízový koncept Meron. Koľko investujú franšízanti do otvorenia pobočky?

vzdelávanie | 07.06.2021

Kanadské vzdelávanie aj pre deti na Slovensku

„Podpora zo strany franšízora je pre nás kľúčová," hovorí Liliana Nikolová, franšízantka konceptu bilingválnych škôl a škôlok Maple Bear v Bulharsku.

rôzné služby (B2C) | 30.05.2021

Práčovne v sieti

Otvoriť aspoň jednu alebo dve nové pobočky chce tento rok franšíza Quickwash. Aký je o licencie samoobslužných práčovní v súčasnosti záujem?

vzdelávanie | 24.05.2021

Vzdelávanie pre budúcnosť

Franšízový koncept Young Engineers sa zameriava na mimoškolské vzdelávanie detí v perspektívnych odboroch. Uznanie má aj z prestížneho Harvardu. Kto sa môže uchádzať o licenciu?

obchodné a poradenské služby | 24.05.2021

Rozvíjame podnikanie členov aj franšízantov

„Členovia počas zasadania boardov získajú konkrétne odpovede na svoje otázky, čo sa ukazuje ako kľúčová výhoda," hovorí Jana Škabradová, Operation Manager TAB Board CZ.

gastronómia | 18.05.2021

Sladké podnikanie

Na slovenský trh mieri ďalšia zahraničná značka. Svoju sieť tu chce vybudovať franšízový koncept Donuteria. Aká investícia čaká na záujemcu o licenciu?

zdravie, krása a šport | 10.05.2021

Joga ako filozofia aj podnikanie

Z Trenčína na celé Slovensko chce prostredníctvom franšízantov expandovať koncept Yoga Space. Ako vysoká investícia čaká na franšízantov?

vzdelávanie | 05.05.2021

Úspech jedného motivuje ďalších

Jazyková škola Zaraz má za sebou náročný rok. Po ústupe pandémie je však pripravená ďalej rozširovať svoju franšízu. Potenciál vidí hlavne na východe Slovenska.

obchodné a poradenské služby | 22.04.2021

Online trhovisko vo franšíze

Franšízový koncept Qjob hľadá na Slovensku franšízantov aj záujemcov o master licenciu, ktorí budú online spájať firmy so zákazníkmi. Aké musia splniť podmienky?

gastronómia | 12.04.2021

Steaková franšíza

Odbor gastronómie sa vplyvom súčasnej situácie zmení. Šancu uspieť získajú nové koncepty, ktoré zaujmú zákazníkov svojou ponukou.

vzdelávanie | 12.04.2021

Kanadské vzdelávanie aj pre deti na Slovensku

„Podpora zo strany franšízora je pre nás kľúčová," hovorí Liliana Nikolová, franšízantka konceptu bilingválnych škôl a škôlok Maple Bear v Bulharsku.

gastronómia | 29.03.2021

Zdravie otvára dvere do budúcnosti gastropodnikania

„Niektoré naše UGO Freshbary prenecháme franšízantom. Môžu rozbehnúť podnikanie za podmienok, ktoré by boli loni nemysliteľné," hovorí Lukáš Prauss, Expansion Director UGO.

  prvý
  predtým
4
5
7
8
ďalšie  
posledný