Fórum k článku: Miesta pre zdravie 1513

Tom Áš 02.03.2017 *.91-114-152-183.adsl.highway.telekom.at

1
Zaujimavý článok, zaujímalo by ma ci na spominanú lekáreň treba mať viazanú živnosť ? alebo stačí voľná? Dakujem
kozmetika | 14.04.2014

Miesta pre zdravie

 Čo vás viedlo k tomu priviesť na český trh výrobky z konope s liečivými účinkami? Celý môj život sa zaujímam o zdravý životný štýl. Predtým, ako som sa pustil do podnikania s konopnými výrobkami, pracoval som asi 6 rokov u jednej spoločnosti, čo sa zaaoberala doplnkami stravy. Založil som si tu certifikát a vo firme sa mi darilo. Všimol som si, že veľa ľudí túži po zdravých prípravkoch, ktoré by im pomohli s ich problémami. Postupom času som si povedal, prečo nezačať podnikať, pretože som videl, že ľudia sú viac chorí a o alternatívne spôsoby liečenia sa viac zaujímajú. Potreboval som však nájsť nejaký liečivý prípravok, ktorý na trhu nebol a mal dobré účinky. S priateľskou sme narazili na konope a preštudovali sme si jeho liečivé účinky. Uvedomili sme si, že tu na konope nie je žiadny marketing a pustili sme sa do osvety o jeho farmakologických účinkoch. Po zhromaždení informácií sme naštartovali aj výrobu našich prípravkov Carun, čo následne viedlo ku vzniku Konopných lekární. Dnes už máme i zaregistrovanú značku Konopná lekáreň, a tak ju môžeme aj používať. A naše úsilie investovať do marketingu sa oplatilo, konopné výrobky sú čím ďalej tým viac žiadanejšie.

Ostatné kategórie

8783

téma

9055

komentáre

310

užívatelia

PROFIT system franchise services s.r.o. prehlasuje, že nenesie zodpovednosť a nezasahuje do obsahu príspevkov zadaných užívateľmi prostredníctvom Fóra. Budú odstránené príspevky s reklamným oznámením, zjavne protiprávnym obsahom alebo obsahom odporujúcim dobrým mravom.

Prispievať môžu len zaregistrovaní užívatelia. IP adresa autorov príspevkov je prístupná všetkým užívateľom. Konto užívateľa bude zablokované v prípade uverejňovanie reklamných oznámení, odporujúcich dobrým mravom či poškodzujúcich dobré meno. V prípade, že sa s takýmto obsahom stretnete, prosím, kontaktujte: redakcia@franchising.sk.

Redakcia si vyhradzuje právo využiť časť či celé príspevky uverejnené na Fóre portáli Franchising.sk v článkoch, ktoré bude na tomto portáli publikovať.