Burrito Loco

Informácie o franchisovém systému

popis franchisového systému

Burrito Loco predstavuje nový trend texasko-mexických fast food reštaurácií, ktoré ponúkajú zdravé, kvalitné a čerstvé suroviny 24 hodín denne, s konceptom Build your own, kde si zákazník môže upraviť objednávku podľa svojho vlastného výberu. Aj keď je v Spojených Štátoch tento “Build your own“ štýl veľmi obľúbený, v Európe a Ázii je zatiaľ relatívne nový. Podobný koncept v USA (Chipotle Mexican Grill) patrí k trom najrýchlejšie rastúcim spoločnostiam vo svete.

Koncept vznikol v roku 2012  a prvú pobočku otvorili na Masnej ulici v Prahe 1 a je dielom dvoch američanov žijúcich dlhodobo v Prahe – podnikateľov Glenna Spickera a šéfkuchára Scotta Kellyho. Prevádzka siete Burrito Loco funguje vo vlastných pobočkách aj na báze franšízy. Schéma je zastrešovaná spoločnosťou Burrito Loco Master Franchise s.r.o. („BLMF“).

AKO TO ROBÍME

Pri príprave našich jedál používame originálne mexické ingrediencie, čím naše mäsové a vegetariánské zmesi, domáce polievky, salsy a guacamole získavajú autentickú chuť. Preferujeme lokálnu čerstvú zeleninu. Spolupracujeme s českými farmármi, ktorí nám dodávajú napríklad koriander, cibuľu, paradajky a čerstvé mäso.

V našom menu si vyberie naozaj každý. Je vhodné pre vegetariánov, vegánov, makrobiotikov a tiež pre celiakov.

ČO PREDÁVAME

Ponuka ingrediencií, ktoré sa vkládajú do pšeničných a kukuričných tortíl rôznych veľkostí či mysiek a šalátov, obsahujú čierne a pinto fazule, ryžu s chili, guacamole (dip z avokáda), rôzne druhy pálivých aj nepálivých sáls, mix syrov čedaru a goudy, salsu Pico de Gallo, cibuľku s koriandrom, papričky jalapenos, kukuricu a ďalšiu čerstvú zeleninu. 

Hlavný pilier ponuky tvorí výber masových zmesí: kuracie, carnitas (bravčové), hovädzie a čerstvý steak carne asada. Pre vegetariánov pripravujeme grilovanú zeleninu. Pokrmy je možné dochutiť kyslou smotanou, limetkovou šťavou a niektorou z našich domácich omáčok. 

Typy prevádzok

  1. Street bistro
    • Veľkosť prevádzky 40-150 m2 
    • Centrum mesta či iná frekventovaná lokalita, hlavne v okolí dopravných uzlov
    • Umožňuje prevádzku 24/7. Je to výhodou, nie podmienkou
  2.  Food court 
    • Priestor v obchodnom centre s dostatočnou návštevnosťou 
  3. Ghost kitchen
    • Online profil na rozvoz jedál Burrito Loco vo vašom meste
    • Vhodné na využitie zázemia už fungujícich gastro podnikov a rozšírenie sortimentu o ďalšiu overenú značku   

Všetky prevádzky ponúkajú službu objednania & rozvoz mexických pokrmov a nápojov cez partnera Wolt a Bolt food, s ktorými vyjednávame za celú značku.

HLAVNÉ VÝHODY

  • Silná značka známa medzi fanoušikmi aj mimo Prahu
  • Unikátne autentické príchute kombinujúce to najlepšie z mexickej a americkej kuchyne
  • Dodávky všetkých produktov od dodávateľského reťazca pokrývajúceho celú ČR a SK
  • Nízke požiadavky na personálne obsadenie, pobočky môžu fungovať v mimošpičkové časy aj s jedným zamestnancom
  • Možnosť prevádzky aj v menších priestoroch
  • Nízke počiatočné náklady

Vďaka dlhodobému vývoju nášho konceptu a všetkých pracovných postupov dokážeme partnerovi zaistiť funkčný podnik na kľúč. 

Vlastné pobočky

  • 6 x Praha (ČR)

Franchisové pobočky

  • 3 x Praha (ČR)

Aktuálne hľadáme partnerov hlavne v lokalitách:  Bratislava, Košice a v ďalších.

Obrázok pobočky systému
Informácie pre franchisantov

Podpora pre franchisantov

  • Pomoc s výberom vhodného miesta a vybudovaním pobočky na kľúč v súlade s naším konceptom
  • Pomoc s náborom a zaškolením zamestnancov aj Vás na našich pobočkách
  • Zabezpečenie dodávok surovín, obalov a ďalších tovarov od našich overených dodávateľov s výhodnými podmienkami vďaka centrálnemu nákupu
  • Softwarové aj hardwarové zariadenie, zavedenie a kontrola dodržiavania kontrolných mechanizmov
  • Úzku spoluprácu s naším skúseným tímom ako vo fáze prípravy, tak aj v období prvých mesiacov prevádzky
  • Marketingová podpora vrátane propagácie na sociálnych sieťach a grafické materiály pre in-store komunikáciu

Nevyhnutná investícia na začiatku

  • Vstupný poplatok 10 000 - 20 000 eur za licenciu na 5 rokov s opciou na predĺženie
  • Investičný kapitál vo výške minimálne 80 000 eur
  • Franšízový poplatok 5 - 8 % z čistých mesačných predajov
  • Marketingový poplatok 1 % z čistých mesačných predajov
  • Mesačné platby vo výške 800 eur za management (centrálny manažment, licencie na účtovnícky software a helpdesk, mesačné audity a analýzy) vo výške 800 eur
  • Mesačný poplatok za logistiku v závislosti na lokalite 

Snažíme sa podmienky individuálne prispôsobiť pre každú lokalitu tak, aby Vaša prevádzka bola už od začiatku spolupráce zisková.


Základné požiadavky

Hľadáte franšízové podnikanie s prevereným úspechom? My vždy hľadáme podnikavých partnerov, s ktorými by sme mohli rozšíriť značku Burrito Loco. 

Hľadáme záujemcov o vlastné prevádzky konceptu Burrito Loco, ktorí majú manažérske schopnosti, sú finančne stabilní a zdieľajú s nami základné hodnoty ako vášeň pre jedlo, kvalitu a zákaznicky prístup.


Informácie o franchisorovi

Burrito Loco Master Franchise, s.r.o.

U Santošky 2285/11, Smíchov, 150 00 Praha 5

+420 608 101 017

jan.matousek@burritoloco.cz

burritoloco.cz

Kontaktná osoba pre záujemcov o licenciu

Jan Matoušek

Zistite viac

Ak chcete získať viac informácií, vyplňte kontaktný formulár nižšie. Vaše údaje budú odovzdané priamo Burrito Loco.

Správa
Meno a priezvisko *
Miesto *
Telefon *
E-mail *

Prečítaj články

Najčítanejšie

Informácie zadané v katalógu dodávajú samotné franchisové systémy. Pred podpisom zmluvy o spoluprácu by mal každý záujemca posúdiť ponuku danej firmy. Redakcia si vyhradzuje právo upraviť informácie o systémoch udávaných v katalógu. V prípade zistenia, že udávané informácie nie sú pravdivé či neaktuálne, prosíme kontaktuje redakciu.