Biznis s franšízou zameranou na zisk

Country Manager / Bude rozvíjať vlastnú poradenskú činnosť a prevezme vlastníctvo oboch krajín, aby mohol rásť v dlhodobom strategickom horizonte. Bude tiež formovať franšízové tímy a spolupracovať so všetkými tímami na rozvoji.
Streda
10.08.2022
Slovensko a Česko predstavujú pre franšízora Expense Reduction Analysts veľký potenciál. Na správu a rozvoj oboch sietí franšízantov hľadá Country Managera.
 

Desaťtisíce podnikov sa v súčasnej finančne náročnej dobe snaží kontrolovať náklady a potrebujú s tým pomôcť. Z vnútra podniku je často náročné nájsť miesto, kde sa dajú nájsť úspory. Práve na túto činnosť sa špecializuje franšízový koncept Expense Reduction Analysts (ERA), ktorý pôsobí v 40 krajinách sveta. V Česku a na Slovensku aktuálne hľadá Country Managera, ktorý sa  postará o rozvoj konceptu na týchto dvoch trhoch.

„Country Manager pre Českú republiku a Slovensko bude okrem vlastnej poradenskej činnosti zodpovedný za rozvoj a rast siete kvalifikovaných franšízantov, vrátane tých, ktorí na týchto dvoch trhoch už pôsobia. V Česku ich je aktuálne 4 a na Slovensku 5. Zároveň bude prevádzkovať vlastnú poradenskú spoločnosť Expense Reduction Analyst zameranú na poradenstvo v oblastiach zvyšovania ziskov  klientov,“ hovorí Head of CEE Development ERA Michal Brzeminski s tým, že cieľom je nájsť dlhodobého obchodného partnera, ktorý  má podnikateľské myslenie a motiváciu riadiť rast a prinášať výsledky lokálne, pričom bude podporovaný našou medzinárodnou sieťou s viac ako 750 konzultantmi. 

Zdieľané skúsenosti z celého sveta

Uchádzač o pozíciu Country Managera musí mať seniorné obchodné skúsenosti, efektívnu komunikáciu a schopnosť zvládať úlohy v rôznych obchodných funkciách. Podmienkou je aj dobrá znalosť angličtiny, ktorá mu umožní komunikovať a zdieľať informácie s kolegami a odborníkmi z ďalších krajín. Veľkou výhodou sú aj kontakty, ktoré má z prechádzajúceho pôsobenia.

Veľa franšízantov ERA sa k tomuto konceptu pripojilo kvôli možnosti zárobku, zlepšenia životného štýlu alebo kvôli  posunu svojej kariéry s podporou medzinárodného tímu. V rámci spolupráce franšízant absolvuje komplexné školenie a získa prístup k desaťstupňovej metodike, ktorá bola vyvinutá za 30 rokov praktických skúsenosti. Samozrejmosťou je aj priebežná marketingová podpora, pokročilé školenia a zdieľané znalosti globálnej siete odborníkov.

Vzhľadom na to, že zo strany centrály ERA ide o obchodnú príležitosť pre budúceho Country Managera, je nutná počiatočná investícia. O túto pozíciu by sa mali uchádzať hlavne záujemcovia, ktorí chcú investovať do dlhodobej budúcnosti. Odmenou  za to im budú zárobky, ktoré budú závislé od ich aktivity. „Neexistuje žiadny limit, koľko môžete zarobiť ako Country Manager Expense Reduction Analyst v Českej republike a na Slovensku. Po usadení sa na trhu, čo zvyčajne nastane približne po 3 rokoch, väčšina našich Country Managerov zarába stredný/vysoký šesťmiestny príjem (EUR), ktorý sa rok čo rok zvyšuje. Ako rozširujú svoju franchisovú sieť, ich zárobkový potenciál sa výrazne zvyšuje,“ vysvetľuje Brzeminski.

Investícia do podnikania s ERA činí zhruba 150 tisíc eur. Zahŕňa nákup franchisovej licencie pre samotného partnera, aj získanie exkluzívnej licencie pre Českú a Slovenskou republiku v úlohe Country managera. 


Podpora podnikateľov / Cílem ERA je podpořit firem a pomoci jim přežít a zotavit se ze současného narušení globálního dodavatelského řetězce a recese.

Populárne na fóre