Motivácia pre franšízantov / Vedenie spoločnosti Extéria Market vyhlásila novú odmenu pre obchodníkov franšízových pobočiek. Ten, kto splní na svojej pobočke predpísaný obrat, získa zdarma od centrály možnoť využívať vozidlo Škoda Octavia.
Streda
20.05.2020
Ochrana zdravia a bezpečnosť práce sú dnes aktuálne témy. Môžu z toho ťažiť franšízanti siete Extéria Market.
 

Franšízový systém Extéria Market poskytuje svojim klientom služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, ktorá je v rámci Európskej únie legislatívne sprísňovaná a vzhľadom na vzniknutú pandémiu aj viac vyžadovaná zo strany štátnych kontrolných orgánov. Kvôli pandemickej situácii je povinnosť dodržiavať BOZP pre všetkých zamestnavateľov aj OSVČ bez zamestnancov oveľa prísnejšia a mali by viac dbať na dodržiavanie zákoníkov práce, hygieny práce, bezpečnostných predpisov a nariadení. Práve v tomto období potrebujú hlavne malí a strední podnikatelia podporu a rady, ako sa správať vo firmách, ešte viac ako pred koronavírusovou krízou.

Podľa Miroslava Ramacha, zakladateľa franšízového konceptu Extéria Market, je možné očakávať, že po uvolnení núdzového stavu bude služba BOZP viac vyžadovaná u zamestnavateľov, ktorí si viac uvedomia riziko z nákazy na pracovisku a ekonomické dopady na ich podnikanie. „Možnosti vzniku ochorenia COVID-19 by za určitých okolností mohli byť kvalifikované ako choroba z povolania. Chybajúca pracovná sila a nemožnosť výroby produktov má za následok ťažké ekonomické dopady a krachy. Tomu je možné predchádzať kvalitným, a hlavne komplexným zaistením opatrení, ktoré v boji proti tomu firmám pomôžu. A to aj vrátane zastupovania u probiehajúcich control,“ dopĺňa.

O nedostatok práce sa franšízanti, ktorí prevádzkujú 18 pobočiek na tuzemskom a 7 na slovenskom trhu, nemusia strachovať. Vedenie siete očakáva, že by sa mohlo objaviť viac záujemcov o franšízové licencie, ktorí budú uvažovať o vlastnom podnikaní. V rámci franšízy získajú územnú exkluzivitu na okres, v ktorom chcú pôsobiť, a tým aj potenciálnych klientov, ktorými sú zamestnavatelia z rôznych firiem, úradov, škôl, domovov pre seniorov a pod. Tým môžu ponúkať tzv. produktové balíčky, ktoré okrem BOZP obsahujú aj služby týkajúce sa požiarnej ochrany.


Podpora od A do Z / Podľa vyjadrenia franšízora získa nový franšízant Extéria Market podporu tzv. na kľúč vrátane vstupného a následného zaškolenia, pomoc s náborom spolupracovníkov atď. Záujemca o podnikanie dostane presný návod, ako podnikať a uspieť.

Populárne na fóre