Pripravení nájsť svoje podnikanie?

Príležitosť pre obe strany / Viac ako 70 vystavovateľov predstaví potenciálnym investorom a začínajúcim podnikateľom svoje franšízové koncepty v areáli Medzinárodného kongresového centra.
Piatok
21.02.2020
Poľské Katowice privítajú na konci marca 5. ročník prehliadky franšízovej ponuky - regionálny Franchise Expo. Aké značky tam stretnete?
 

Posledných 5 rokov je zvykom, že koncom marca sa poľské Katowice stávajú centrom franšízového podnikania. A to vďaka tamojšiemu regionálnemu veľtrhu, ktorý návštevníkom predstavuje nápady na podnikanie pod zavedenou značkou. V priestoroch Medzinárodného kongresového centra budú v dňoch 27. a 28. marca franšízori prezentovať svoje obchodné koncepty potenciálnym záujemcom o franšízové licencie a investorom, ktorí sa rozhliadajú po master-franšízovej príležitosti.   

Okrem veľkého franšízového veľtrhu, ktorý sa tradične koná v októbri vo Varšave, je katowický veľtrh jednou z najdôležitejších franšízových akcií v regióne strednej a východnej Európy, a to počtom vystavovateľov aj návštevníkov. Cestu na veľtrh si každoročne nachádzajú nielen obyvatelia Katowic, ale aj ľudia z celého Poľska a tiež zo zahraničia. Čo sa týka počtu vystavovateľov, ten sa každoročne pohybuje okolo 70 franšízových konceptov.

Informácie pre budúcnosť

Účasť na veľtrhu je ideálnou príležitosťou  stretnúť sa s odborníkmi na franšízing a obchod. Počas dvoch dní v rámci akcie prebehnú vzdelávacie fóra vedené úspešnými podnikateľmi a odborníkmi z poľskej franšízovej organizácie. Budúci franšízanti sa budú môcť dozvedieť to, čo franšízová spolupráce znamená, aké sú kľúčové prvky franšízovej zmluvy, ako správne vytvoriť obchodný plán. Získajú všetky informácie, aby mohli učiniť najdôležitejšie rozhodnutie v živote.

„Z pohľadu franšízora je veľmi  dôležité dôkladne vybrať budúceho franšízanta. Sme veľmi radi, že na katowickom veľtrhu tradične stretávame veľmi serióznych kandidátov, ktorí majú záujem o spoluprácu, chcú kúpiť franšízu a zahájiť vlastné podnikanie,“ hovorí Monika Dabrowska, prezidentka poľskej franšízovej ​​organizácie a generálna riaditeľka McDonald's v Poľsku. Ďalším vystavovateľom, ktorý súčasne ponúka franšízové licencie tiež u nás je Edukido. Prípadní záujemcovia majú ideálnu príležitosť sa bližšie zoznámiť s týmto vzdelávacím konceptom a priamo so zástupcami značky. 

Organizátorom katowického Franchise Expo je poradenská spoločnosť PROFIT system®, ktorá je tiež organizátorom varšavského Franchise EXPO, jedného z najväčších veľtrhov svojho druhu v Európe a najväčšieho v strednej a východnej Európe.


Podnikanie na mieru / Nájsť tú správnu príležitosť pre svoje vlastné franšízové podnikanie môžete na 5. ročníku regionálneho Franchise Expo v poľských Katowiciach. Uskutoční sa 27. a 28. marca 2020.