Služby pre každého / V očiach väčšiny verejnosti sú depilačné služby poskytované kozmetickými salónmi často otázkou luxusu. Depil Concept však tento mýtus prelamuje. Jeho pobočky po celom svete si zakladajú na dostupnosti svojich služieb.
Piatok
27.12.2019
Franšíza Depil Concept posilňuje svoje postavenie vo východnej Európe. Chce otvárať depilačné štúdia aj u nás. Ako náročné je získať jej licenciu?
 

Poskytovateľov kozmetických služieb je na trhu v súčasnosti veľa a presadiť sa v takejto konkurencii môže byť pre začínajúceho podnikateľa náročné. Obzvlášť, ak majú v pláne vybudovať stabilnú sieť s využitím najmodernejších metód a technológií. A práve takú príležitosť ponúka záujemcom zo Slovenska portugalská franšíza Depil Concept, ktorá  sa špecializuje na depiláciu a fototerapiu. Umožňuje uspieť aj investorom, ktorí sú v kozmetickej brandži nováčikmi.

Značka chce vstúpiť na náš trh prostredníctvom master-franšízového partnera, ktorého úlohou bude nie iba otvorenie historicky prvého kozmetické štúdia Depil Concept u nás, ale hlavne rozšíriť sieť po celej krajine. A práve to, čo robí ich ponuku atraktívnou – podnikateľ, ktorý si obstaral master licenciu, sa môže vďaka svojmu nasadeniu dočkať vyšších ziskov, ako tomu býva v prípade jednotlivých franšíz. Na začiatku však musia počítať s vyššou investíciou.

Licenčný poplatok, ktorý master-franšízantovi zaručí exkluzivitu na dopredu určnom území, začína na 50 tisícoch eur. Jeho konečná výška závisí na veľkosti zvolenej lokality. Náklady spojené s otvorením salónu Depil Concept sa pohybujú od 26 do 34 tisíc eur. Na držiteľa licencie čakajú aj pravidelné mesačné poplatky, za prvé kozmetické štúdio zaplatí 250 eur mesačne, za každé ďalšie 50 eur. Franšízor Depil Concept si je vedomí, že podnikanie musí prinášať zisky. Preto, ako hovorí, bol obchodný koncept navrhnutý tak, aby umožnil dosiahnutie ziskovosti od prvého mesiaca prevádzky, čo v prípade franšízových sietí nemusí byť vždy pravidlom.

Pre záujemcu o zisk master-licencie centrála Depil Concept pripravila dôkladné školenia, ktoré predchádzajú samotnému otvoreniu prvej pobočky. Jeho absolvovanie je nevyhnutné pre osvojenie všetkých schopností potrebných na úspešné rozširovanie a riadenie franšízovej siete. Po zahájení prevádzky a v priebehu celej spolupráce sa partner môže spoľahnúť na pomoc poskytovateľa licencie, napríklad pri výbere a školení zamestnancov a franšízantov, pri akvizícii nových klientov či v oblasti zákazníckeho servisu a predaja. Samozrejmosťou je tiež pomoc s marketingom na celoštátnej aj lokálnej úrovni prostredníctvom špeciálne vytvorených marketingových materiálov.


Ambície a elán / Aký by mal byť master-franšízant Depil Concept? Určite mu nesmie chýbať dynamika a ambície, ktoré mu pomôžu v rozvoji siete na celom území SR a tiež skúsenosti s franšízingom, riadením firmy či prax z oblasti kozmetických služieb.

Populárne na fóre