Za franšízou do Varšavy

Až 200 franšízových značek / V uplynulých rokoch sa varšavského Franchise Expo zúčastnilo okolo 7 tisíc ľudí z oblasti súčasných či budúcich podnikateľov. Niektorým z nich sa vďaka tejto šanci zmenil život a rozbehol svoje vlastné podnikanie. Aj tento rok organizátori očakávajú tiež vysokú návštevnosť.
Streda
09.10.2019
Najväčšia prehliadka franšízových príležitostí v strednej a východnej Európe – to je medzinárodný veľtrh Franchise Expo vo Varšave. Jeho 17. ročník začína už za týždeň. Získajte vstup zadarmo!
 

Od štvrtka 17. do soboty 19. októbra máte jedinečnú možnosť zoznámiť sa s ponukou konceptov, ktoré nielen v Poľsku hľadajú svojich budúcich franšízantov. Všetkých návštevníkov čakajú tri dni plné podnikania, nových podnikateľských príležitostí a aktuálnych informácií o podnikaní pod známou značkou. A vy môžete byť  toho vo varšavskom Paláci kultúry a vedy súčasťou.

Získajte vstupenku zdarma na franšízovú výstavu Expo Varšava:

Registrujte sa na stránkach bilet.franczyza.pl a zadajte promo kód TPGB50.

Následne Vám príde e-mail s bezplatnou vstupenkou platnou pre všetky dni. Lístok si vytlačte, alebo uložte do vášho mobilného telefónu a predložte pri vstupe na veľtrh. Propagačný kód je platný do 19. októbra 2019.

Franchise Expo Varšava je ideálne miesto pre výmenu kontaktov a stretnutia s potenciálnymi obchodnými partnermi. Pre franšízové značky je to vynikajúca príležitosť stretnúť sa s potenciálnymi franšízantmi,  ktorí budú rozvíjať ich podnikanie. Pre zahraničných podnikateľov je to tiež jedinečná príležitosť nájsť novú franšízovú značku a uviesť ju na trh v ich krajinách. Tento rok sa okrem značiek, ktoré už pôsobia v Poľsku, objavia franšízové značky zo Spojených štátov amerických, Nemecka, Talianska, Maďarska, Chorvátska a Ukrajiny.

Súčasťou akcie sú okrem prezentácie jednotlivých vystavovateľov tiež odborné workshopy, prednášky expertov na franšízing. Preto si 17. až 19. októbra naplánujte výlet do Varšavy a rozšírte si svoje vedomosti zo sveta podnikania a franšízových licencií a konceptov. Organizátorom je najväčšia medzinárodná poradenská spoločnosť v Európe PROFIT system®, ktorá na Slovensku prevádzkuje portál Franchising.sk a je organizátorom úspešného Veľtrhu franchisingu 2017, ktorý prebehol 15. novembra v rámci Týždňa podnikania v Prahe.


Jedinečná príležitosť / „Návšteva takejto akcie je vždy pre záujemcov o franšízové podnikanie veľkým prínosom. Možnosť osobne sa zoznámiť s predstaviteľmi siete a opýtať sa priamo na informácie, ktoré vás zaujímajú, je často nenahraditeľnou formou prvého kontaktu,“ hovorí Lenka Nováková, konzultantka poradenskej spoločnosti PROFIT system.