Ruch a život / Ideálnym miestom pre pobočku Coccodrillo je rušná ulica s vysokým pohybom ľudí. Je dobré, ak sa nachádza na mieste, kam sú ľudia zvyknutí chodiť nakupovať spotrebné tovary.
Štvrtok
30.05.2019
Prievidza, Žilina a Poprad. Tri mestá, v ktorých fungujú obchody s oblečením pre deti Coccodrillo. Cieľom siete je ďalší rast.
 

Na slovenskom trhu rozširuje značka oblečenia pre deti svoje zastúpenie výhradne prostredníctvom franšízových licencií. Poskytuje ich podnikateľom, ktorí sa rozhodli spojiť svoj biznis so značkou Coccodrillo a sú pripravení sa aktívne podieľať na chode ich pobočiek. „Chceme, aby naši franšízanti strávili v ich obchode 3 až 4 dni v týždni. Len tak sú totiž schopní detailne spoznať nielen produkty, ktoré ponúkajú, ale tiež zákazníkov. Druhou vecou je, že ekonomicky je tento variant pre nich výhodnejší, ako keby iba zainvestovali do otvorenia pobočky a dosadili si do nej zamestnanca,“ hovorí Renata Kubáňová, obchodná manažérka Coccodrillo pre Slovensko a Českú republiku.

Mať na trhu iba tri pobočky rozhodne nie je výsledkom, s ktorým by vedenie konceptu bolo spokojné. Práve preto aktívne vyhľadáva franšízantov pre nové pobočky. Môžu svoje miesto nájsť vo veľkých mestách, aj v  tých menších, kde sa počet obyvateľov pohybuje medzi 18 až 20 tisíc. Z miest, v ktorých by Coccodrillo rado videlo svoje obchody, môžeme menovať napríklad Bratislavu, Košice, Trnavu alebo Piešťany. Ideálnym miestom pre otvorenie predajne sú nákupné centrá alebo atraktívne lokality v rámci centier miest.

Investícia do otvorenia obchodu činí 13 700 EUR a zahŕňa úplné zariadenie predajne, ktoré zostáva majetkom franšízového partnera. Licenčné poplatky sa žiadne neplatia. Pri zahájení spolupráce je potrebné počítať s vratnou kauciou, ktorej výška je odvodená od hodnoty naskladneného tovaru. Po ukončení spolupráce sa vracia.


Partner pro obchod / Zákazníci sa do predajní Coccodrillo často chodia informovať, poradiť, chcú sa o našich produktoch porozprávať. Franšízant musí byť pre nich partnerom, ktorý bude fungovanie svojho obchodu poznať od A do Z, a to vrátane celého sortimentu.

Populárne na fóre