Za franšízou do Neapolu

Záujem verejnosti / Organizátori 3. ročníka franšízového veľtrhu v Neapole očakávajú, že bránami výstaviska Mostar d'Oltremare di Napoli prejde 10 tisíc ľudí.
Utorok
14.05.2019
Na dva májové dni sa Neapol stane hlavným cieľom firiem a podnikateľov, ktorí majú záujem o franšízing. Koná sa tu totiž Expo Franchising Napoli.
 

Franšízový veľtrh prebehne v dňoch 17. a 18. mája. Svojim zameraním na maloobchod a franšízing je určený hlavne značkám, ktoré chcú rozšíriť svoju sieť prostredníctvom franšízových partnerov v regióne stredného a južného Talianska. Inšpiráciu tu samozrejme nájdu aj tí, čo uvažujú o obstaraní si master-franšízovej licencie pre Českú republiku či Slovensko. Stretnúť sa tu môžete s mnohými konceptmi, ktoré tu zatiaľ nemajú svoje zastúpenie. Akcia sa koná v pavilóne 6 výstaviska Mostar d'Oltremare di Napoli.

V poradí tretieho ročníka Expo Franchising Napoli sa podľa organizátorov zúčastnia stovky franšízových sietí z najrôznejších oblastí. Chýbať samozrejme nemôžu gastronomické koncepty, ktoré tvoria „gro“ snáď každého franšízového veľtrhu. Návštevníci tu tiež uvidia franšízy pôsobiace v oblasti cestovného ruchu, nehnuteľností, wellness a zdravia, módy, zábavy, fitness, technologických inovácií, poradenských služieb. Medzi vystavovateľmi sa objavia nadnárodné spoločnosti a rokmi overené franšízové siete, tiež mladé, inovatívne startupové koncepty. Títo všetci budú chcieť svojou ponukou osloviť návštevníkov - potenciálnych franšízových partnerov, obchodníkov, investorov či developerov.

Podľa skúseností z predchádzajúcich dvoch ročníkov je možné očakávať, že veľtrh tento rok navštívi viac ako 6 000 ľudí. Súčasťou akcie budú tiež špeciálne semináre určené výhradne majiteľom franšízových konceptov, ktorí  budú mať možnosť nerušene hovoriť s bankovými poradcami a poradcami v oblasti investičných a kapitálových fondov. Workshopy budú organizované tiež pre firmy, ktoré potrebujú poradenstvo v oblasti marketingu, predaja a ďalších aspektov podnikania. Vystavovatelia, ktorí ponúkajú franšízové licencie, budú mať tiež šancu osloviť so svojimi prezentáciami mladých podnikateľov a tiež tých, čo premýšľajú o kúpe franšízy.  


Podpora mladej generácie / Jedným z cieľov Expo Franchising Napoli je tiež ukázať mladým ľuďom z juhu Talianska možnosti, vďaka ktorým sa aj oni sami môžu stať podnikateľmi a jednoduchšie sa začleniť na trhu práce.