Záujem čitateľov / Podľa vyjadrenia spoločnosti Polarisol, informácie o koncepte zverejnené na portáloch Franchising.sk a Franchising.ro, prilákali veľkú pozornosť zo strany podnikateľov a investorov, ktorí videli na slovenskom a rumunskom trhu veľký obchodný potenciál.
Streda
27.03.2019
Spoločnosť Polarisol chce na trh priviesť technológiu polarizovaného svetla s využitím nie iba pre zdravotnícke zariadenia. Franšízanta našla vďaka portálu Franchising.sk.
 

Získať vážnych záujemcov o franšízové licencie iba krátko po zverejnení ponuky. To je splnený sen snáď každého majiteľa franšízového konceptu. Maďarskej značke Polarisol sa to vďaka ponuke zverejnenej na našom portáli podarilo. Našla tu franšízového partnera, ktorý bude u nás rozvíjať obchodnú sieť. Rovnaký úspech zaznamenal Polarisol i v Rumunsku.

Podnikateľov, ktorí prejavili záujem rozvíjať na týchto dvoch trhoch značku Polarisol bolo hneď niekoľko, čo, ako vedenie firmy hovorí, potvrdzuje správne zvolenú stratégiu pri hľadaní franšízových partnerov prostredníctvom špecializovaných portálov. Po prvých schôdzkach a rozhovoroch zhodnotilo vedenie firmy obchodné plány jednotlivých uchádzačov o licencie a vybralo tých najvhodnejších. Tí získajú prístup k podrobným informáciám a budú postupne zaškolení. Ako vedenie spoločnosti Polarisol prezradilo, celý proces od zverejnenia ponuky až po podpis franšízovej zmluvy trval zhruba rok.

Potom, čo spoločnosť Polarisol našla partnerov na zmienených dvoch trhoch, sa chce zamerať na rozširovanie na ďalších zahraničných trhoch. Primárne ide o Nemecko, Rakúsko a Švajčiarsko, kde podpísala dohodu s holdingovou spoločnosťou. Tá sa stala exkluzívnym distribútorom vo všetkých týchto krajinách. V priebehu prvého štvrťroku tohto roka sa dá očakávať, že Polarisol oznámi vstup na americký trh.

Značka Polarisol je priekopníkom využívania technológie polarizovaného svetla v oblasti kozmetiky a lekárstva. Na základe dlhodobého výskum a vývoju značka vytvorila v Maďarsku zatiaľ najpokročilejšiu produktovú radu, ktorú môžu využívať profesionáli v týchto odboroch. Produkty sú však vhodné aj pre domáce použitie. Firma, ktorá bola založená pred piatimi rokmi, vďaka tomu zaznamenala úspech nielen na domácom trhu, ale aj v zahraničí. Okrem Maďarska tak pôsobí tiež v Švédsku a Nórsku. 


Pomoc vo všetkých oblastiach / V rámci dohody o výhradnom distribútorovi poskytuje maďarské vedenie Polarisol franšízantovi neustálu a komplexnú podporu v oblastiach ako IT, logistika, vývoj produktov, marketing, komunikácie a predaj.

Populárne na fóre