Partner v podnikaní / Na medzinárodnej úrovni pôsobí Depil Concept prostredníctvom master-franšízanta a ponúka možnosť vytvoriť franšízový reťazec po celej republike s neprežitou podporou centrály. Zaisťuje nielen prevádzkový monitoring a priebežný tréning, pomáha tiež svojim partnerom s centrálnou organizáciou kľúčových oblastí expanzie a podpory salónov ako sú marketing, predaj, HR a financie.
Utorok
12.03.2019
Takmer 100 pobočiek v štyroch krajinách sveta. Taká je sieť značky DepilConcept. Rozvíjať sa chce aj na našom trhu. Je novinkou v Katalógu franšíz.
 

Podnikanie v oblasti starostlivosti o krásu a telo je nie iba na Slovensku stále populárnejšie. Využiť to chce franšízová značka DepilConcept, ktorá u nás aktuálne hľadá master-franšízanta, ktorý by sa postaral o rozvoj tejto siete na celom trhu. Pre podnikateľa, ktorý má chuť na trh priviesť úplne novú značku, predstavuje táto pôvodom portugalská sieť zaujímavú príležitosť. Dôkazom má byť jej úspešný rozvoj v susedom Poľsku.

Tamojší master-franšízový partner má v súčasnosti viac ako 50 franšízových pobočiek.

DepilConcept je sieť špecializovaných kozmetických salónov, ktoré ponúkajú najnovšie spôsoby ošetrenia pre trvalé odstránenie chĺpkov (fotoepiláciu) a fototerapiu. Ako franšízor uvádza, jedným z faktorov, vďaka ktorým sa im darí oslovovať zákazníkov po celom svete, sú konkurencieschopné ceny služieb. Vyvracia tým mýtus o tom, že účinné a trvalé odstránenie chĺpkov je luxusom, ktorý si môže dovoliť iba bohatá klientela.

Cieľom poskytovateľa master-franšízových licencií je nájsť ambiciózneho a dynamického kandidáta, ktorý by sa postaral o budovanie siete franšízových pobočiek po celom území Slovenska. A to samozrejme za predpokladu dodržiavania všetkých postupov a štandardov DepilConcept, ktoré sa v praxi úspešne osvedčili nie iba v už spomínanom Poľsku, ale tiež v Brazílii, Srbsku či v domácom Portugalsku. Výhodou je ak má záujemca o licenciu už skúsenosti s franšízingom, riadením spoločnosti alebo podnikaním v oblasti estetiky a krásy.

Cena master-licence je závislá na veľkosti územia, ktoré bude mať partner na starosti, a začína na 50 tisícoch eur. Úlohou master-franšízanta je nie iba vyhľadávať nových franšízových partnerov, ale tiež otvoriť minimálne jeden kozmetický salón tejto značku, čo stojí 26 až 34 tisíc eur. „Pred otvorením pobočky čaká na master-franšízanta dôkladné trojtýždňové školenie, aby si osvojil všetky nevyhnutné zručnosti potrebné na úspešné rozširovanie a riadenie franšízovej siete," hovorí Anna Ermakova, manažérka pre medzinárodnú expanziu spoločnosti DepilConcept. A tiež dodáva, že po zahájení prevádzky a v priebehu celej spolupráce sa partner môže spoľahnúť na efektívnu pomoc a podporu zo strany poskytovateľa licencie, napríklad pri výbere a školení zamestnancov a franšízantov, pri akvizícii nových klientov, pri tvorbe a realizácii marketingových stratégií alebo v oblasti zákazníckeho servisu a predaja.


Záruka ziskovosti / Vedenie značky Depil Concept si je vedomé toho, že podnikanie musí priniesť zisk. Hovorí, že preto bola obchodná koncepcia navrhnutá tak, aby umožnila dosiahnutie ziskovosti od prvého mesiaca prevádzky.

Populárne na fóre