Líder trhu / Značka Semilac patrí do skupiny Nesperta sp. oo, ktorá je vedúcou spoločnosťou na trhu s nechtovými výrobkami a popredným dodávateľom nechtovej kozmetiky pre spotrebiteľov a profesionálne nechtové salóny v Poľsku a vo svete.
Streda
13.02.2019
Láka vás podnikanie v oblasti predaja nechtovej kozmetiky? Šancu vstúpiť do tohto biznisu práve ponúka franšízová sieť Semilac.
 

Pôvodom poľská značka Semilac, ktorá zákazníkom ponúka široký sortiment produktov pre manikúru, chce nájsť na tuzemskom trhu franšízantov, vďaka ktorým by rozšírila svoje výrobky do všetkých regiónov Slovenska. Záujemcom o franšízu ponúka tri možnosti spolupráce. „Uchádzači o licenciu si môžu vybrať, či chcú svoje podnikanie s našou podporou realizovať v rámci predajných ostrovčekov v obchodných centrách, otvoriť si vlastný monobrandový obchod alebo Semilac Akadémiu. Od zvoleného typu sa odvíja výška investície, na ktorú sa budúci franšízant musí pripraviť,“ hovorí franšízová manažérka pre rozvoj siete Semilac Paulina Patelka.

Semilac Akadémia sú školiace a vzdelávacie strediská, v ktorých sa prostredníctvom najrôznejších kurzov a workshopov školia odborníci aj tí, čo stoja iba na začiatku svojho dobrodružstva s nechtovým stylingom. V súčasnosti sa vzdelávacie centrá nachádzajú v Poznani, Varšave, Kielci, Katoviciach, Štetíne aj v nemeckom Berlíne. Jedno nájdeme aj na gréckom trhu. Otvorenie ďalšej akadémie sa pripravuje v Španielsku.

Na domácom trhu má značka viac ako 110 obchodných miest prevádzkovaných franšízovými partnermi. Nájdeme medzi nimi všetky typy prevádzok, o ktorých bola reč vyššie. Aktívny je však Semilac aj na globálnom trhu. Zákazníci výrobky nájdu v 33 krajinách sveta, a to aj mimo Európu, napríklad v Austrálii, Izraeli, Maroku alebo v Spojených štátoch amerických. Zaujímavosťou je, že všetky produkty, ktoré má v ponuke, sú vyrábané priamo v Poľsku neďaleko Poznane.

Počiatočná investícia do otvorenia pobočky Semilac činí zhruba 25 tisíc eur. Čo sa týka priestorov, ktoré sú pre zriadenie prevádzky potrebné, je nutné nájsť taký, ktorý má veľkosť 10 až 100 m2 podľa zvoleného typu. A ako Paulina Patelka dodáva, za vynaloženú investíciu  franšízant získa kompletné know-how na úspešné prevádzkovanie obchodného miesta Semilac. Vďaka dodržiavaniu prevádzkového manuálu môže franšízant už po niekoľkých mesiacoch podnikania dosiahnuť bod zlomu. Vedenie značky z pozície franšízora aktívne pomáha s výberom vyhovujúcej lokality, tiež pri rokovaniach s prenajímateľmi. Podieľa sa aj na podpise nájomnej zmluvy.

Vzhľadom na to, že firma kladie veľký dôraz na poskytovanú kvalitu služieb vo všetkých svojich obchodoch, garantuje franšízovému partnerovi odborné školenia jeho zamestnancov. A to nie iba na samotnom začiatku spolupráce, ale aj počas nej. Poradí im aj s výberom zamestnancov. Ako franšízor poskytuje svojim franšízantom  okrem iného tiež pomoc s návrhom obchodu a usporiadaním predajného ostrovčeka. 


Úspech vďaka propagácii / Marketingovú podporu poskytuje Semilac svojim franšízantom zdarma. Okrem zaistenia propagačných a marketingových materiálov školia franšízových partnerov aj v ich aktivitách na sociálnych sieťach.

Populárne na fóre

留学生回国学历认证【微diploma02】国外大学毕业证办理专业制作国外文凭*1比1 制作还原学校版本!

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国圣母大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)University of Notre Dame

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
哪里可以购买美国CSU文凭毕业证(办理微信:diploma02)办CSU加州州立大学毕业证成绩单/制作文凭/办国外录取通知书California State University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国布朗大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Brown University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国康奈尔大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Cornell University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国JHU毕业证【微信diploma02】购买美国约翰霍普金斯大学毕业证文凭/留信网真实认证/制作美国文凭/美国大学毕业证

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国圣路易斯华盛顿大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Washington University in St. Louis

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
留信网认证有用吗【微diploma02】办可查留信认证/留信网认证办理/留学生回国学历认证

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024