Za franšízovými trendmi do Paríža

Šanca na nový štart / Veľtrh Franchise Expo Paris predstavuje jedinečnú príležitosť pre všetkých, ktorí túžia po vlastnom podnikaní, alebo chcú dať svojej kariére nový impulz. Tým, že sa na jednom mieste stretnú s mnohými úspešnými franšízami z celého sveta, môžu získať veľa cenných informácií o franšízovom spôsobe podnikania.
Pondelok
04.02.2019
Neváhajte a vyrazte na veľtrh Franchise Expo do Paríža! Čitatelia portálu Franchising.sk môžu do do 14. februára 2019 využiť voľné vstupenky.
 

V termíne od 17. do 20. marca 2019 sa bude konať v parížskom Port de Versailles 38. ročník medzinárodného franšízového veľtrhu Franchise Expo. Ak hľadáte príležitosť priviesť na tuzemský trh nový koncept, Paríž je tým pravým miestom, kde ho môžete objaviť. Vystavovať sa tu chystá viac ako 580 spoločností, ktoré predstavia minimálne 500 franšízových značiek z približne 90 sektorov podnikania. Medzi vystavovateľmi nájdu návštevníci nie iba koncepty pôvodom z Francúzska, ale z celého sveta.

Súčasťou veľtrhu je tiež viac ako sto konferencií, workshopov a seminárov, ktoré napríklad poradia, ako sa stať úspešným franšízantom, ako svoje podnikanie financovať alebo ako postupovať pri tvorbe a budovaní vlastného franšízového konceptu. „Francúzsky franšízový trh s takmer 2000 konceptmi, ktoré ročne generujú príjmy okolo 60 miliárd eur, kontinuálne rastie. To sa každoročne prejavuje aj na výstavnej ploche. Tohtoročný 38. ročník sa môže opäť pochváliť väčším počtom vystavujúcich ako ten minuloročný, “prezrádza Sylvia Gaudy, Exhibition Manager Franchise Expo Paris.

Šancu zavítať na jeden z najväčších európskych franšízových veľtrhov a možnosť naštartovať svoju novú kariéru v rámci niektorej z franšízových sietí máte aj vy! Spoločnosť PROFIT system ako partner Franchise Expo Paris má pre vás do 14.februára voľné vstupenky. Ak máte záujem, neváhajte sa registrovať. Viac informácií vrátane kompletného zoznamu vystavovateľov môžete nájsť na oficiálnych webových stránkach veľtrhu.

Ak budete mať záujem zúčastniť sa veľtrhu, ale nestihnete bezplatnú registráciu, nezúfajte. V termíne od 15. až 28. Februára nakúpite vstupenky za 14 EUR, následne ich bude možné zakúpiť za dvojnásobok, teda 28 EUR.


Príďte za nami / Svoj stánok na parížskom franšízovom veľtrhu, ktorý ročne navštívi približne 36 tisíc ľudí, bude mať aj spoločnosť PROFITsystem franchise services, prevádzkovateľ portálu Franchising.sk. Naši kolegovia sa budú tešiť na stretnutie s vami pri stánku Y48.