Hľadáme príležitosť na expanziu na Slovensku

horúca novinka / Majitelia Collagen Cocktail sa podieľali na výrobe a distribúcii inovatívnych produktov výživových doplnkov už 5 rokov pred založením spoločnosti. Predaj tekutého doplnku Collagen Cocktail bol zahájený v júni 2017 a v októbri bol na trh uvedený anti-agingový krém, vysvetľuje Éva Farkas.
Pondelok
16.07.2018
Ak chcete rýchlo vstúpiť do inovatívneho kozmetického priemyslu, Collagen Cocktail je správnou voľbou, hovorí zástupkyňa maďarského konceptu Ěva Farkas a Tímea Bús.
 

Ako vznikla značka Collagen Cocktail a jej produkty? Čím ste na trhu špecifickejší?
Naša spoločnosť vznikla v podstate ako odpoveď na celosvetovo pozorovateľný "collagen boom", a súčasne na trend, kedy stále viac firiem hľadá alternatívne spôsoby prírodnej a inovatívnej starostlivosti o krásu a vzhľad. Tekuté výživové doplnky Collagen Cocktail a anti-starnúce pleťové krémy sú jedinými prírodnými produktami na trhu s krásou, ktoré obsahujú kolagénový peptid spolu s kyselinou hyaluronovou a elastinom v tak vysokej koncentrácii. Spoločnosť Welovebeauty Llc., ktorá vlastní značku a práva pre koncept Collagen Cocktail, bola založená na začiatku roku 2017.

Takmer 90 % predaja Collagen Cocktail sa uskutočňuje cez internet prostredníctvom e-shopu, zvyšok v maloobchodných predejniach. Aké sú pre tieto obchody vhodné lokality?
Popri národných internetových obchodoch odporúčame na predaj našich produktov najmä maloobchodné a veľkoobchodné reťazce, kozmetické obchody a drogérie, aj zdravotnícko-estetické inštitúcie. Produkty Collagen Cocktail sú perfektne hodnotené ako doplnkový predaj k produktom spojeným s rôznymi doplnkami stravy a tiež pre poskytovateľov služieb pre krásu a zdravie.

Ako vyzerá výberový proces? Ako dlho obvykle trvá príprava?
Všetko veľmi závisí na pripravenosti partnera a na rýchlosti komunikácie. Ak prebieha diskusia medzi partnerom, ktorý sa podnikaniu venuje naplno a podrobne pozná naše výrobky, má finančné prostriedky na zahájenie podnikania, a môže poskytnúť aj komunikačné zázemie pre efektívne uvedenie produktov na trh, následne iniciujeme osobné stretnutie. Celkovo podľa našich výpočtov a skúseností je možné obchodné partnerstvo realizovať za 1 až 2 mesiace.

Čo všetko spolupráca vašim partnerom a master-franšízantom prináša? Aké z nej plynú výhody?
Poskytujeme a prevádzkujeme každému obchodnému partnerovi webový obchod a tiež poradenské služby pre správne uvedenie produktov na trh. Zdieľame všetky naše skúsenosti a navrhneme najúčinnejšie komunikačné stratégie.

Ako vysoká je investícia v prípade, že záujemca chce od Collagen Cocktail získať exkluzivitu na predaj v určitej oblasti? Aká je prepokladaná návratnosť investícií?
Na zahájenie podnikania ako developerov v určenej oblasti, partneri musia mať približne 10 tisíc eur. Táto čiastka zahŕňa prvý počiatočný inventár a náklady na marketingové a komunikačné aktivity, ktoré podporujú uvedenie produktu do predaja. Očakávaná návratnosť investícií je 4 - 6 mesiacov.

Máte pre tento rok v pláne nejaké zmeny alebo novinky?
V tomto roku budeme aj naďalej predstavovať nový koncept, v nasledujúcích dvoch rokoch plánujeme tiež vyvíjať 2 nové produkty. Hľadáme príležitosť na expanziu v Česku, na Slovensku, v Poľsku a v ďalších krajinách.

Ako vyzerá profil vášho ideálneho obchodného partnera? Komu by ste odporučili vašu licenciu?
Náš ideálny partner má minimálne 3 roky skúseností z predaja, dobré komunikačné schopnosti; sofistikovaný vzhľad; je schopný zaistiť komunikačné prostredie (on-line a off-line) súvisiace s uvedením produktov; ovláda angličtinu na pokročilej úrovni, a je vekovo medzi 25 a 60 rokov. Výhodou sú skúsenosti s maloobchodom a v oblasti kozmetických služieb a predaj produktov.

Odporúčame túto obchodnú príležitosť všetkým, ktorí dlhodobo uvažujú o vstupe do podnikania v kozmetickom priemysle. Pre všetkých, ktorí majú skúsenosti vo svete sociálnych médií, a uznávajú nutnosť komunikačného zázemia pre budovanie povedomia o značke. Naopak neodporúčame podnikateľskú príležitosť Collagen Cocktail ľuďom, ktorí nemajú žiadne skúsenosti v on-line a off-line komerčných oblastiach.


Pomoc na telefóne / Jednotlivé podrobnosti nového partnerstsví prerokúvame aj osobne a po stretnutí pošleme návrh zmluvy, takže ju partner môže preveriť. Samozrejme sme mu stále k dispozícii, aby sme odpovedali na akúkoľvek otázku počas celej diskusie a neskôr počas celej spolupráce, hovorí Tímea bus.

Populárne na fóre

英国文凭购买/买英国毕业证【Q微744043126】购买英国诺丁汉特伦特大学NTU毕业证文凭学位证成绩单真实教育部认证留信留服认证真实可查英国假文凭假学历假毕业证书购买Nottingham Trent University

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
英国文凭购买/买英国毕业证【Q微744043126】购买英国西英格兰大学UWE毕业证文凭学位证成绩单真实教育部认证留信留服认证真实可查英国假文凭假学历假毕业证书购买University of the West of England

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
英国文凭购买/买英国毕业证【Q微744043126】购买英国林肯大学Lincoln毕业证文凭学位证成绩单真实教育部认证留信留服认证真实可查英国假文凭假学历假毕业证书购买Lincoln University

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
英国文凭购买/买英国毕业证【Q微744043126】购买英国班戈大学Bangor毕业证文凭学位证成绩单真实教育部认证留信留服认证真实可查英国假文凭假学历假毕业证书购买Bangor University

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
英国文凭购买/买英国毕业证【Q微744043126】购买英国朴茨茅斯大学UoP毕业证成绩单朴茅真实教育部认证,留信认证,留服认证真实可查University of Portsmouth

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
英国文凭购买/买英国毕业证【Q微744043126】购买英国罗伯特戈登大学RGU毕业证文凭学位证成绩单真实教育部认证留信留服认证真实可查英国假文凭假学历假毕业证书购买Robert Gordon University

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
英国文凭购买/买英国毕业证【Q微744043126】购买英国斯特灵大学Stirling毕业证成绩单UoS真实教育部认证,留信认证,留服认证真实可查University of Stirling

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
英国文凭购买/买英国毕业证【Q微744043126】购买英国牛津布鲁克斯大学Oxford Brookes毕业证文凭学位证成绩单真实教育部认证留信留服认证真实可查英国假文凭假学历假毕业证书购买Oxford Brookes University

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024