Voňavý biznis, vysoké zisky

Spoločnosť L’Arome vyžaduje vstupnú investíciu od 2 000 do 6 000 eur v závislosti na formáte a veľkosti miesta predajne. Vstupný ani priebežné licenčné poplatky franšízanti neplatia.
Streda
14.03.2018
Minimálne investičné riziko predstavuje franšíza chorvátskej značky L’Arome. Pri nulových poplatkoch ponúka vysoké marže na tovar.
 

L’Arome je značka parfumov, ktoré sa vyrábajú vo Francúzsku so širokou škálou 230 vôní. Inšpirované sú slávnymi parfumami značiek ako Dior alebo Yves Saint Laurent. Ich výhodou je oproti luxusným výrobkom predovšetkým dostupná cena. Vône L’Arome sa neustále menia a prispôsobujú aktuálnym potrebám trhu. Tvorcovia franšízového konceptu sú manželia Davor a Zrinka Bagić zo Zágrebu, ktorí rozšírili parfumovú sieť po celom Chorvátsku. Počas dvoch rokov sa im podarilo uviesť do prevádzky 300 predajných miest.

V posledných dvoch rokoch chorvátska značka prežila jedinečný "boom". Podarilo sa jej vstúpiť do ďalších siedmich krajín: Slovinska, Srbska, Kanady, Izraela, Talianska, na Slovensko, a tiež do Českej republiky. Podnikatelia, ktorí majú záujem o kúpu tejto franšízy, môžu voliť z niekoľkých obchodných formátov: klasický obchod (parfuméria), stánok (ostrov) v nákupnom centre a shop-in-shop. Stánok v OC je možné obstarať už za 2 000 eur, samostatnú parfumériu za 6 000 eur. Centrála pritom garantuje územnú exkluzivitu.

Na ďalších partnerov sa čaká

V závislosti na cieľovom trhu sa spoločnosť L’Arome rozširovala vo všetkých troch smeroch. "Napríklad v Srbsku sme uzatvorili franšízovú zmluvu a príjemcovia otvorili tri parfumérie L’Arome počas niekoľkých mesiacov," vysvetľuje Davor Bagić. "V Kanade a v Izraeli je situácia podobná, v Slovinsku a v Českej republike má L’Arome zatiaľ jedno predajné miesto," hovorí Bagić. Výhodou podnikania s L’Arome je jednoduché riadenie pobočky s minimálnym počtom zamestnancov. Skúsenosti alebo predchádzajúce znalosti parfumového priemyslu nie sú potrebné. Noví partneri značky dostanú v rámci podpory všetky potrebné školenia, i čo sa týka obchodu.

Skladové zásobovanie je nutnou podmienkou, aby mohla značka prevádzkovať a zásobovať na danom území franšízy a shop-in-shopy (predajné kútiky v rámci inej predajne). "Zárobok našich franšízantov je výrazne vyšší ako býva priemerná marže v parfumovom priemysle, a pohybuje sa od 100 do 300 % veľkoobchodnej ceny. Investíciu do predajne L’Arome je teda možné získať späť už za 12 mesiacov. Je však potrebné vždy zdôrazniť, že všetko závisí predovšetkým na umiestení predajne a jej dostupnosti. Preto vždy dôkladne zvažujeme lokality a finančne hodnotíme ich obrat a investičnú možnosť," dodáva Bagić. Zmluvy o franšízovej spolupráci sa uzatvárajú na dobu 5 rokov.


Populárne na fóre

留学生回国学历认证【微diploma02】国外大学毕业证办理专业制作国外文凭*1比1 制作还原学校版本!

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国圣母大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)University of Notre Dame

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
哪里可以购买美国CSU文凭毕业证(办理微信:diploma02)办CSU加州州立大学毕业证成绩单/制作文凭/办国外录取通知书California State University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国布朗大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Brown University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国康奈尔大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Cornell University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国JHU毕业证【微信diploma02】购买美国约翰霍普金斯大学毕业证文凭/留信网真实认证/制作美国文凭/美国大学毕业证

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国圣路易斯华盛顿大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Washington University in St. Louis

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
留信网认证有用吗【微diploma02】办可查留信认证/留信网认证办理/留学生回国学历认证

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024