Biznis s krásnymi rukami

Ideálny kandidát na franšízu ENII-NAILS je zodpovedný a cieľavedomý človek so záujmom o prevádzkovanie salónu.
Utorok
31.10.2017
ENII-NAILS otvorila nové pobočky v Olomouci a Bratislave. Značka hľadá nových franšízantov so záujmom o prevádzkovanie nechtového salónu.
 

Čo najlepšie služby a rýchlosť dodánia firemného tovaru do nechtových salónov, to sú hlavné ciele, ktoré majú značku ENII-NAILS odlíšiť na trhu s krásou od rastúcej konkurencie. Spoločnosť z Uherského Hradiska, ktorá sa zaoberá nechtovou kozmetikou a dizajnom, tento rok zaznamenala nárast objemu predaja vlastných produktov, a otvorila už druhú predajňu na Slovensku. "Tento rok v priebehu septembra sme otvorili ďalšie dve pobočky: v Olomouci a Bratislave. V týchto dňoch sa montuje nábytok a zariadenie," hovorí konateľ ENII-NAILS Alojz Horný.

Podľa Horného nie je momentálne v ENII-NAILS čas na veľkú expanziu, vedenie firmy sa venuje zavádzaniu noviniek a tvorbe nového ponukového katalógu. V odbore ako takom sa situácia podľa Horného v posledných mesiacoch nezmenila, konkurenčné firmy ale momentálne častejšie siahajú k využitiu obchodných zástupcov, ktorí dodávajú tovary do jednotlivých spolupracujúcích salónov. ENII-NAILS má v ponuke aktuálne 3000 vlastných produktov, ktoré distribuuje po Európe, a dodáva do vlastných nechtových salónov.

Malé alebo veľké štúdio

Svojim franšízantom ponúka ENII-NAILS podporu firmy v podobe manažéra, centrála ručí tiež za kvalitu dodaného tovaru. Záujemcovia o licenciu na centrum nechtovej krásy majú k dispozícii variantu malého štúdia s minimálnou plochou 20 štvorcových metrov s jedným pracovným stolom pre poskytovanie služieb nechtového dizajnu, a predaj produktov ENII-NAILS spolu s kurzami pre zákazníkov. Druhou možnosťou je veľké štúdio s minimálnym počtom dvoch pracovných stolov. V rozšírenej podobe má požadovaná plocha štúdia aspoň 30 metrov stvorčových.

Oproti iným franšízam ENII-NAILS nepožaduje poplatok za získanie licencie. Podpísaním zmluvy by mal naopak viac získať prípadný nový franšízant, ktorého firma zaobstará zdarma marketingovými materiálmi, a zaistí kompletný branding prevádzky. Prvotná investícia, ktorá zahŕňa štúdio na kľúč vrátane prvotného naskladnenia tovaru, začíná už od 5 340 eur. Priemerná návratnosť sa pohybuje okolo jedného roka. Franšízanti získavajú exkluzivitu v danej lokalite, a 35% zľavu na nákup značkových produktov.


Populárne na fóre

%%%: +256759162994- POWERFUL REVENGE AND DEATH SPELL CASTER REVENGE SPELLS CASTER

Whatsapp call @@+256759162994 Real Black Magic Voodoo Love Spell And Death Revenge Voodoo Spell Caster That Work Urgently On Ex-lover Husband Wife Boyfriend Girlfriend Need...

1 komentár(e)
posledný 29.03.2024
留学生回国学历认证【微diploma02】国外大学毕业证办理专业制作国外文凭*1比1 制作还原学校版本!

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国圣母大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)University of Notre Dame

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
哪里可以购买美国CSU文凭毕业证(办理微信:diploma02)办CSU加州州立大学毕业证成绩单/制作文凭/办国外录取通知书California State University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国布朗大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Brown University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国康奈尔大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Cornell University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国JHU毕业证【微信diploma02】购买美国约翰霍普金斯大学毕业证文凭/留信网真实认证/制作美国文凭/美国大学毕业证

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国圣路易斯华盛顿大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Washington University in St. Louis

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024