Len výzvy vás posunú dopredu

Zoznámte sa s nápadmi na podnikanie, do ktorých sa oplatí investovať. Prezradíme, ako si otvoriť vlastnú kantínu alebo kaviareň. Dozviete sa tiež, ako uspieť vďaka umývaniu áut bez vody. Predstavíme vám tipy na biznis, ktoré zarábajú nie iba v letných mesiacoch, alebo to, ako si vybrať ziskový franšízový koncept. To všetko sa dočítate v magazínu Vlastní firma FRANCHISING.
 

1 číslo magazínu zakúpite za 1.98 €​. Poštovné získate zdarma.

V čísle 2/ 2017 nájdete:

O čom sa hovorí

3,2,1 … Štart (up)

Facebook, Apple, Google. Všetky tieto značky majú jedno spoločné. Na začiatku boli startupmi.

Fakty a trendy

Stoja znova na štarte

Predajne kvalitných a farmárskych potravín Sklizeno zahájili novú etapu svojho fungovania. Dostali nové logo a zmení sa aj ich ponuka.

Veľtrh franchisingu 2017 opäť v Prahe

Stretnúť svojich nových franšízantov, nazbierať kontakty v brandži, prezentovať svoj koncept. To všetko prinesie účastníkom 15.novembra v Slovanskom dome v Prahe 2.ročník Veľtrhu franšízingu.

Tri cesty k salónu krásy

Estetické salóny Amaryllis ručia svojim franšízantom v prípade dodržania všetkých postupov a know‑how ročný obrat do výšky vstupnej investície.

Vlastný biznis

Len výzvy vás posunú vpred

Podnikateľský príbeh módnej návrhárky Blanky Matragi je verejnosti všeobecne známy. Aké je však podľa nej tajomstvo úspechu v módnej brandži?

Supertéma

Biznis (nie iba) na leto

Obdobie letných mesiacov nemusí byť pre podnikateľa nutne dobou, kedy im poklesnú tržby. Sú aj také odbory, ktorým sa darí v lete lepšie, ako inokedy. A nájdu sa aj medzi franšízovými sieťami.

Firma s chuťou leta

Leto bez zmrzliny a osviežujúcich nápojov si nikto z nás nevie predstaviť. Inšpirovať sa dalo aj veľa podnikateľov u nás.

Letné vzdelávanie

To, že jazykové kurzy a záujmové krúžky ponúkajú svoje služby iba počas školského roka, už dávno neplatí. Franšízanti vzdelávacích konceptov majú šancu zarobiť aj počas prázdnin.

Moja firma

Biznis podľa chuti

Podnikanie v gastronómii láka stále veľa ľudí. Nie všetci však túžia po otvorení klasickej reštaurácie. Chcú sa vydať cestou bistra alebo kantíny.

Franšíza na mieru

Keď si v kaviarňach melú svoje

CrossCafe po viac ako 10 rokoch má 21 kaviarní v Česku a chce sa i naďalej rozširovať. Pre svoje nové pobočky hľadá ľudí, ktorí nie sú ochotní pristupovať na kompromisy, a nezľaknú sa veľkej konkurencie.

Byť „eko“ sa oplatí

Trend šetrenia pitnou vodou bude postupom času stále silnejší. A to tiež pri umývaní áut. Vsadila na to i značka NO‑H2O.

Business Style

Úspech nepočká

V poslednej dobe sa stále častejšie stretávame s pojmom prokrastinácia. Čo to je a prečo je treba s ňou bojovať?

Známa značka

Úspech písaný „obyčajnou“ ceruzkou

I v dnešnej elektronickej dobe ju máme všetci na stole alebo v taške. Siahneme po nej, keď si chceme urobiť rýchlu poznámku. Ani tento článok by bez nej nevznikol. A predovšetkým ju všetci poznáme už od detstva. Obyčajná ceruzka, takzvaná „Kohinorka“.

Franchisa od A do Z

Vyberte si ziskovú franšízu

Ponuka franšízových licencií je u nás pomerne veľká. Ako však spoznať tú, ktorá vám prinesie zisk? Poradíme vám.

Príbeh manažéra

Bezpečnosť ako biznis

Vybudovať firmu, bez ktorej služieb sa nikto nezaobíde, je snom každého podnikateľa. Miloslavi Ramachovi sa to podarilo.

Môj franchising

Úspech závisí od ľudí

Kto z nás si niekedy nepovedal, že by bolo fajn mať „vlastnú banku“? Milene Mikezovej sa to vďaka UniCredit Bank podarilo.

Magazín Vlastní firma FRANCHISING je možné objednať online vo vydavateľstve na portáli Franchising.sk. Možné je zakúpiť jednotlivé výtlačky, i predplatné. Časopis je tiež možné zakúpiť v sieti maloobchodných predajní Relay, Inmedio, M-Trafik, Peal a sieti GECO tabak. Vydavateľom magazínu je spoločnosť PROFIT system franchise services s.r.o.

Články publikované v magazíne Vlastní firma FRANCHISING sú originálnym obsahom.

Ceny sú uvedené vrátane DPH.