Podnikanie si vyžaduje odvahu

O príjmoch franšízantov McDonald’s kolujú legendy. Prezradíme vám, ako to reálne je. Predstavíme 10 nových franšíz roku 2017 v rôznych odboroch. Poradíme vám, ako si vybrať firmu a čo by ste mali hľadať v operačnom manuáli. Krok za krokom s vami otvoríme realitnú kanceláriu, výživovú poradňu, predajňu kvalitných potravín a reštauráciu. Bratia Tomáš a Lukáš Sedláčkový vám prezradia, ako vidia podnikanie v Česku.
 

1 číslo magazínu zakúpite za 1.98 €​. Poštovné získate zdarma.

V aktuálnom čísle 3/ 2017 nájdete:

O ČOM SA HOVORÍ

Šťastná kancelária
Spokojnosť = výkonnosť? Pre vytvorenie miesta, kde sa bude ľuďom dobre pracovať stačí iba dobrá kombinácia flexibility, digitálnych technológií, relaxačných zón a hlavne otvorená myseľ.

SUPERTÉMA

10 nových franšíz roku 2017
Aké hviezdy sa zrodili na poli franšízingu v poslednom roku? Vybrali sme pre vás 10 horúcich tipov z domácich aj zahraničných značiek.

FRANŠÍZA NA MIERU

Keď biznis prechádza žalúdkom

Záujem o odbor a láska k dobrému kvalitnému jedlu a pitiu sú pre Sklizeno pri výbere franšízantov dôležitejšie, ako skúsenosti. Maximálna odhadovaná návratnosť investícií je do troch rokov.

Tradičná franšíza s budúcnosťou
Sieť so 111 tisícmi maklérmi po celom svete ponúka príležitosť novým i zabehnutým realitným kanceláriám. Webové stránky s ponukou Centruy 21 navštívi mesačne 2,7 miliónov užívateľov.

Zdravé chudnutie = zdravý biznis
Spoločnosť Naturhouse sa zaradzuje medzi značky, ktoré už majú na českom trhu so zdravou výživou svoju vlastnú históriu.

Ako zarobiť prvý milión?
O príjmoch franšízantov spoločnosti McDonald’s kolujú legendy. Sami sa zdráhajú prezradiť svoje zárobky, iba hovoria, že investícia do reštaurácií McDonald’s sa obvykle vráti v priebehu niekoľkých rokov. Ako je to s ich príjmami?

MOJA FIRMA

"Kiwi" letom svetom internetom
Cestovateľský vyhľadávač Olivera Dlouhého kiwi.com patrí medzi 10 najväčších vyhľadávačov leteniek na svete. Oplatí sa dnes ešte začať podnikať v cestovnom ruchu?

ABC FRANŠÍZY

Podnikanie s návodom
Prestala vám fungovať firma? Nemajte obavy. Mrknite do návodu a zistite, ako si ju opravíte. Operačný manuál je súhrn znalostí o tom, ako podnikať na základe franšízovej licencie.

Magazín Vlastní firma FRANCHISING je možné objednať online vo vydavateľstve na portáli Franchising.sk. Možné je zakúpiť jednotlivé výtlačky, i predplatné. Časopis je tiež možné zakúpiť v sieti maloobchodných predajní Relay, Inmedio, M-Trafik, Peal a sieti GECO tabak. Vydavateľom magazínu je spoločnosť PROFIT system franchise services s.r.o.

Články publikované v magazíne Vlastní firma FRANCHISING sú originálnym obsahom.

Ceny sú uvedené vrátane DPH.