Hotely, ktoré zdobí minulosť

Hotelieri, ktorí premýšľajú o zmene dizajnu a značky, tiež tí, ktorí chcú hotel vybudovať „na zelenej lúke“, majú skvelú príležitosť pridať sa k jednej zo známych značiek skupiny Accor Hotelfs ako Mercury, Novotel, Sofitel, M gallery alebo ibis.
Pondelok
31.07.2017
Skupina Accor Hotels po celom svete prevádzkuje viac ako 3700 hotelov. Franšízantov hľadá i u nás medzi skúsenými hoteliermi.
 

Firma Mercure bola na základe aktuálneho spotrebiteľského prieskumu zaradená medzi 10 najlepších poľských značiek na trhu. Čo hotely pôvodom francúzskej siete Mercure odlíšilo od konkurencie? Osobný prístup k zákazníkovi a personalizované služby, či schopnosť empaticky riešiť špecifické priania zákazníkov. "Mercure je značka, ktorá v sebe kombinuje silu celosvetovej firemnej siete a miestneho ducha. Hosťom majú naše hotely poskytovať komfort a nezabudnuteľný priateľský zážitok," hovorí Luc Gesvret, viceprezident predaja, marketingu a distribúcie Accor Hotels v Poľsku.

V rámci projektu Accor Hotels vraj každý hotel rozpráva špecifický príbeh svojho regiónu, mesta alebo krajiny. Ideálnym príkladom je podľa Gesvreta hotel Mercure Krakow Old Town. Moderný dizajn a zariadenie hotelov v sieti vždy vychádza z miestnej kultúry a tradícií - ponúkajú ubytovanie v centrách miest, na brehu mora, i na horách, turistom i obchodným cestujúcim. Spolupráca s miestnymi hoteliermi umožňuje konceptu garantovať kvalitu i emócie, ktoré k cestovaniu a zážitkom patria, tvrdí medzinárodné vedenie Accor. Master-franšízantom skupiny Accor je poľská spoločnosť Orbis, zodpovedná za rozvoj v 16 krajinách strednej, východnej a juhovýchodnej Európy.

Záruka kvality a bezpečia na cestách

Okrem ČR má na starosti tiež Slovensko, Chorvátsko alebo Srbsko. Accor Hotels franšízové riešenie sa snaží vyhovieť potrebám nezávislých hotelierov na celoštátnej úrovni. Noví franšízanti sa stanú napríklad súčasťou "best-in-class" rezervačného systému, ktorý generuje takmer 50 % tržieb. K dispozícii im bude tiež Le Club Accorhotels vernostný program s 18 miliónmi členov. K ďalším výhodám spolupráce patrí i podpora franšízantov formou školení, či možnosť nadviazania spolupráce s nadnárodnými subjektmi.

Vďaka vstupu do siete môžu prevádzkovatelia hotelov poskytovať hosťom všeobecne očakávané štandardy kvality a bezpečnosti. Najväčší dôraz sa preto pri výbere nových franšíz Accor Hotels kladie na miesto a zariadenie jednotlivých hotelov. Centrála uskutočňuje i technický audit, kedy kľúčový je stav a počet izieb a príležitosť pre ďalšie rozširovanie. Umožňuje tiež využiť flexibilnejšiu formu spolupráce pre hotelierov, ktorí dizajn svojho hotela meniť nechcú. Accor Hotels momentálne v ČR spravuje 8 hotelov (v Prahe, Ostrave, Plzni a Olomouci).


Populárne na fóre