Subway vyráža na festivaly

Letné festivalové show, ktorých sa zúčastnia i miestny franšízanti, sú súčasťou väčšej transformácie značky.
Pondelok
19.06.2017
Franšízový reťazec Subway predstavil show, určenú pre letné hudobné festivaly. Ponúkne zdarma wi-fi, koncerty, hry o ceny i minibagety.
 

Franšízová sieť fastfoodů Subway sa chystá v lete navštíviť so svojou letnou show 5 známych hudobných letných festivalov. Interaktívna pojazdná show nazvaná Green Room (Zelená miestnosť) bude v prevádzke od mája do augusta. Predstavenie mobilného konceptu firmy Subway prebehlo v minulých dňoch na festivale Gulf Shores v americkom štáte Alabama. Zelená miestnosť obsahuje reštauráciu, priestor pre verejné umelecké vystúpenia, a mala by priniesť návštevníkom podobné zážitky, ako keby mohli nahliadnuť do backstage (zákulisia) k muzikantom.

Subway chce fanúšikov pritiahnuť tiež cez akustické vystúpenia i neprofesionálov, DJov, či priame prenosy z hlavných festivalových pódií. K letným radovánkam patria tiež špeciálne virtuálne i nevirtuálne hry, rôzne ceny, i jedinečné špeciality ako keksy s príchuťou balzamu na pery (áno, čítate správne - zrejme majú pripomínať chuť pier pri bozkávaní). K tomu bude v pojazdnom stánku k dispozícii všetkým klimatizácia, rýchla wi-fi, služba nabíjania telefónov a ďalších prístrojov, samozrejmosťou sú minibagety pre hostí zdarma.

Čerstvé spojenie so zákazníkom

Letná show, ktorej sa zúčastnia i miestny franšízanti, je súčasťou väčšej transformácie značky Subway ako takej. Firma nedávno predstavila tiež nové logo a firemné uniformy. Medzi hlavné hviezdy festivalov, ktoré si Subway pre tohtoročnú prezentáciu vybrala, patrí napríklad Lorde, The Weeknd, Red Hot Chili Peppers, či Wiz Khalifa. Teda žiadne regionálne hviezdičky, ale najväčšie hudobné hviezdy minulosti i súčasnosti.

Účelom Green Room je podľa americkej spoločnosti možnosť zažiť so Subway niečo výnimočné, čo zároveň značku priblíži viac k jej zákazníkom. "Subway je každodenná súčasť ľudských životov. Momentálne sa chceme rozšíriť na nové pole pôsobnosti a územia, aby sme prekročili očakávania mladších zákazníkov," hovorí Karlin Linhardt, riaditeľ marketingu pre Severnú Ameriku. "Je to príležitosť pre ľudí, aby sa spojili so spoločnosťou Subway čerstvým spôsobom, a prehodnotili, ako vidia našu značku," dodáva.