Streda
26.10.2016
Nový majiteľ Dejà Vu boutique Dominik Paťha v rozhovore týždňa popisuje dôvody odkúpenia spoločnosti a atraktivity secondhandového brandu. Naznačil aj plány rozvoja.
 

Ako vznikol nápad na odkúpenie firmy Dejà Vu boutique?
Koncom marca tohto roku sme spoločne s priateľkou zakúpili franšízovú pobočku Dejà Vu boutique v Prahe 4 a už po otvorení sme videli obrovský potenciál celého konceptu. Vďaka neustále rastúcim tržbám a počtu spokojných zákazníkom nám netrvalo dlho začať jednať o odkúpení celej spoločnosti.

Čo očakávate od kúpy?
Očakávame vybudovanie secondhandovej siete, ktorá nemá v Čechách a na Slovensku obdoby. Budujeme koncept, v ktorom spotrebitelia nakupujú kvalitné oblečenie prestížnych talianskych značiek za najnižšie možné ceny. Talianske tovary z „druhej ruky“ nemajú na našich trhoch žiadnu konkurenciu.

„Do budúcnosti plánujeme koncept rozšíriť nie iba v rámci Česka a Slovenska, ale chceme preniknúť aj na poľský trh, pre ktorý máme tiež exkluzívnu licenciu,“ hovorí nový majiteľ konceptu Dejà Vu boutique Dominik Paťha.

Aké sú vaše krátkodobé a dlhodobé plány?
Našim primárnym cieľom pre budúci rok bolo vstúpiť na slovenský trh. Slovenskí partneri nás svojim záujmom o franšízové pobočky doslova zatlačili do kúta, teda sme všetko zrealizovali skôr. Do konca roka otvárame tri pobočky na Slovensku a plánujeme odpredaj master-franchisovej licencie. V budúcom roku plánujeme rozširovať koncept nie iba po celej Českej republike a na Slovensku, ale plánujeme tiež vstúpiť na poľský trh. Ďalej chceme vstúpiť na internetový trh, čo chápeme ako pridanú hodnotu celého konceptu.

Sú nejaké faktory brániace šíreniu konceptu?
Máme exkluzívnu zmluvu od najlepšieho talianskeho dodávateľa secondhandového tovaru pre dodávky do Čiech, na Slovenska a do Poľska. Nájdete u nás iba odevy prvej akosti, ktoré ak nie sú nové, tak ako nové vyzerajú. Nájdete u nás tiež tovary renomovaných talianskych značiek, ako sú Burberry, Prada, Replay, Diesel, Zara a iné. Trúfam si povedať, že vyplňujeme medzeru na trhu niečím úplne novým a jedinečným. Na vašu otázku, či existuje faktor brániaci šíreniu konceptu, musím odpovedať, že rozhodne nie.

Ako budete franšízantom pomáhať v podnikaní?
Podporujeme franšízantov vo fáze otvorenia pobočky aj po celú dobu spolupráce. Máme zostavené franšízové manuály a postupy, ktoré sú komplexným návodom pre správnu prevádzku pobočky. Pomáhame franšízantom od návrhu predajne po výber vhodnej lokality, so zariadením dotácií na zamestnancov alebo komplexným marketingom.

Koľko má koncept celkovo pobočiek a koľko je franšízových?
Momentálne je otvorených 12 butikov, z toho 10 franšízových. Ďalších päť pobočiek bude otvorených do konca tohto roka.

Aké máte plány pre Slovensko?
Slovenský trh má v tomto odvetví obrovský potenciál. V budúcom roku predpokladáme výraznú expanziu franšízovej siete. Do konca roka otvárame na Slovensku tri pobočky a naďalej jednáme o ďalších. Chystáme tiež predaj master-franchisovej licencie.

Pripravujete pre franšízantov a zákazníkov nejaké novinky?
V budúcom roku plánujeme vstúpiť na internetový trh prostredníctvom e-shopu. Sme zatiaľ iba v teoretickej časti projektu, vo vyvíjaní a testovaní systému a aplikácie. Celý projekt bude fungovať vďaka jednoduchej aplikácii, do ktorej franšízant odfotí produkt, stručne ho popíše a nahrá do e-shopu. Následne v aplikácii uvidí upozornenie, aký produkt bol predaný a na akú adresu má byť zaslaný. Projekt považujeme za obrovskú výhodu pre franšízantov, ktorí budú predávať tovary s minimálnymi nákladmi. Na druhú stranu vidíme projekt ako revolučný portál pre spotrebiteľov, ktorí si budú môcť vyberať z viac ako niekoľkých tisícov kusov secondhandového tovaru.


Populárne na fóre

【留学生热门推荐办理】做汉堡音乐和戏剧学院毕业证文凭Q|微信603012914本科文凭明,研究生文凭明,学位认证明,留信认证/代做国外留学学生卡offer,制作海外学位认证书

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
咨询办理海外文凭美国范德堡大学Vandy毕业证qq|微信603012914仿制美国假毕业证假学历|原版订制国外毕业证成绩单/急做美国院校成绩单录取通知,代做国外留学学生卡offer,制作海外学位认证书

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
制作镭射水印成绩单|办图卢兹大学毕业证q/微信603012914国外假文凭找工作|本科硕士毕业证成绩单学位证文凭证书,学历学位证书

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
원주다방티켓■예약-line-dabag66■원주다방티켓배달■원주시골다방레지■원주티켓다방■원주ㅌㅋ다방 후기

원주다방티켓■예약-line-dabag66■원주다방티켓배달■원주시골다방레지■원주티켓다방■원주ㅌㅋ다방...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
购买留学生回国国外学历认证#美国文凭qq/微信603012914制作UW华盛顿大学毕业证文凭/做国外录取通知书 学生卡 在读证明 办理留信认证 国外学历认证 国外留学申请/学校原版1:1做国外学校假文凭假毕业证

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
留学生毕业证代办国外学历认证/办东英格利亚大学UEA毕业证成绩单q+薇603012914做英国文凭/办理国外学位证书*海外文凭学历证书制作*代办真实可查询海外学历加认证/原版制作学历文凭证书/办理假毕业证假文凭

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
【留学生热门推荐办理】做开姆尼茨工业大学毕业证文凭Q|微信603012914本科文凭明,研究生文凭明,学位认证明,留信认证/代做国外留学学生卡offer,制作海外学位认证书

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
国外学历认证海外留学生文凭|办理丹佛大学DU毕业证qq|微信603012914精仿1:1原版制作美国文凭 哪里能办学历学位证书文凭原版↑制作,学历认证使馆认证

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024