Pri výbere franšízového partnera sa spoločnosť nepozerá ani tak na klasické vzdelanie uchádzača, ale predovšetkým na jeho schopnosti a motiváciu vo vzťahu k deťom. Najdôležitejšie je, aby záujemca o prevádzkovanie školy mal chuť učiť svojich klientov.
Piatok
05.06.2015
Slovenský trh má pre 2plus2 Školu matematiky veľký potenciál.
 

To si myslia riaditeľ spoločnosti Business Language Center, ktorá za konceptom stojí, Marcin Kruszyński. Svoj predpoklad zakladá na skúsenostiach z úspešného fungovania pobočiek v susednej Českej republike. Cieľom firmy je v budúcnosti otvoriť prevádzkareň v každom meste s viac ako 15 tisíci obyvateľmi.

Čo môže koncept 2plus2 Škola matematiky ponúknuť svojim franšízovým partnerom? "Najdôležitejšie je výmena skúseností z prevádzkovania jednotlivých škôl v sieti. Už vieme, ako implementovať rôzne marketingové stratégie na riešenie špecifických problémov každej pobočky," vysvetľuje Kruszyński s tým, že pre otvorenie školy je ideálna miestnosť o veľkosti 20 až 50 m2, ktorá sa nachádza napríklad v existujúcej škole alebo komunitnom centre.

Vhodným priestorom pre vlastné vzdelávacie franšízu môže byť tiež samostatná kancelária. Je predovšetkým potrebné, aby takéto miesto bolo umiestnené v dopravne dostupnej lokalite, v ktorej okolí sa nachádza dostatok potenciálnych „malých“ klientov.

Celá sieť škôl 2plus2 neustále expanduje. Aktuálne sa pripravuje otvorenie novej pobočky v africkom Malawi, ktorá by mala prvých záujemcov o matematiku privítať v septembri tohto roku "Tu naša spoločnosť našla partnera, ktorý nielen, že rozumie nášmu prístupu k vzdelávaniu, ale zároveň oceňujeme jeho oddanosť práci," uzatvára Kruszyński.


Populárne na fóre