Franchisová štúdia Skinial sa nachádzajú už v 7 krajinách Európy a v Austrálii. Cieľom je rozšíriť metódu odstraňovania tetovania do všetkých krajín v Európe.
Štvrtok
18.09.2014
Štúdia Skinial sa rozvíjajú po celej Európe a v Austrálii. Franchisantov hľadá nielen u nás, ale v celej Európe.
 

Čím viac ľudí má záujem sa tetovať, tým viac ľudí tiež prichádza so túžbou sa tetovanie zbaviť. Na trend už začala reagovať nemecká spoločnosť Skinial, ktorá prináša metódu odstránenie tetovania pomocou zvláštnej tekutiny, ktorá tetovanie vypudí z kože. Estetická centrá prinášajúci túto metódu rozvíja Skinial na základe franchisy a master-franchisového partnera hľadá aj u nás.

Štúdia Skinial sa v Európe stretla s obrovským záujmom a spoločnosť rýchlo našla franchisovej partnermi mimo Nemecka aj vo Švajčiarsku, v Poľsku, Rakúsku, Švajčiarsku, Taliansku a Španielsku. Počet štúdií dosahuje čísla 45. "V tomto roku sa snažíme náš koncept rozšíriť do ďalších štátov Európy, predovšetkým do strednej a juhovýchodnej Európy, kam patrí aj Česká republika a Slovensko. Zároveň plánujeme zdvojnásobiť počet štúdií a dosiahnuť počet 100," komentuje stratégiu Klaus bodom.

Prvé štúdia by spoločnosť Skinial rada otvorila vo velkých mestách. Záujemcovia o master-franchisovú licenciu si musia pripraviť 30-tisíc eur. Individuálnej licencie na jedno štúdio stojí 17 tisíc eur (470 tisíc korún).

Štúdia Skinial sa mimo Európy dokázala presadiť aj v Austrálii, kde sa otvorilo už 17 franchisových kliník ponúkajúce odstránenie tetovania pomocou metódy vzniknuté v Nemecku. Firma sa obzerá aj po americkom trhu, kde rokuje s prípadnými záujemcami.


Populárne na fóre