Tomasz Rogacz začal svoju kariéru v McDonald’s v Poľsku v roku 2001 ako zamestnanec reštaurácie. Počas posledných troch rokov pôsobil Tomasz Rogacz v Belehrade, kde úspešne riadil aktivity McDonald’s v Srbsku a vo Federácii Bosna – Hercegovina.
Utorok
19.08.2014
Franchisová sieť fast foodu McDonald’s zmenila v ČR a na Slovensku vedenie. Novým riaditeľom sa stal Tomasz Rogacz.
 

Tomasz Rogacz, bývalý Market Manager v spoločnosti McDonald´s Srbsko a Bosna-Hercegovina, sa stal novým generálnym riaditeľom McDonald`s pre Českú republiku a Slovensko. Alexander Schramm, ktorý oba trhy riadil viac ako dva roky, prevezme pozíciu obchodného riaditeľa pre rozvoj licencovaných trhov v centrálnej divízii spoločnosti McDonald´s.  K zmene došlo 1. augusta 2014.

Som presvedčený, že táto zmena umožní ešte lepšie využiť potenciál našich manažérov. Alexander i Tomasz preukázali svoje odborné a manažérske schopnosti v naozaj náročných časoch. Veríme, že tak prispejú k ďalšiemu posilneniu a rozvoju podnikania spoločnosti McDonald’s v regióne,“ povedal Piotr Jucha, regionálny viceprezident pre strednú Európu. Alexander Schramm bude poskytovať podporu 11 trhom.

Prvá reštaurácia McDonald's na Slovensku bola otvorená v októbri 1995 v Banskej Bystrici. Odvtedy sa sieť reštaurácií McDonald's na Slovensku rozrástla. Prvá reštaurácia na základe franchisingu byla otvorená v Trnave. Dnes sa sieť McDonald's sklada z 23 prevádzok.