Počas minulého roka firma Skinial zdvojnásobila počet franchisových štúdií na 45 v 8 krajinách. Tento rok chce dosiahnuť 100.
Štvrtok
13.03.2014
Tetovanie odstránia štúdiá Skinial, ktoré sa vo forme franchisy nachádzajú v 8 krajinách Európy. Rozvoju pomáhajú aj sociálne siete.
 

Ako sa stalo svetovým trendom tetovanie, tak spoločne s ním sa ako trend presadilo aj jeho odstraňovanie. Franchisový koncept Skinial, ktorý minulý rok vstúpil na trh s metódou odstránenia tetovania bez pomoci lasera, získava úspech v podobe franchisovej expanzie do ďalších štátov. Okrem nej spoločnosť rozbehla v Európe trend v odstraňovaní tetovania.

Minulý rok sa počet franchisových štúdií Skinial rozrástol na 45 v 8 krajinách, najnovšie prírastky sa stali v podobe master-franchisantov v Španielsku a Poľsku. „Dúfame, že sa nám tento rok podarí nájsť master-franchisantov vo Francúzsku, Anglicku, Českej republike a Maďarsku. Našim plánom je tiež zdvojnásobiť počet našich štúdií na 100 do konca tohto roka,“ približuje plány konateľ firmy Skinial Klaus Böde.

Rozvoju spoločnosti pomáha aj online propagácia, hlavne nové webové stránky či Facebook. „Prostriedky na internete sa nám veľmi osvedčili. Sme rýchlo schopní odpovedať na otázky týkajúce sa ceny, fungovania nášho franchisového konceptu či lokality. Preto chceme rozšíriť naše pôsobenie aj na twitteri či Google+,“ vysvetľuje online prácu Klaus Böde s tým, že sociálne médiá Skinial využíva vo všetkých krajinách, kde pôsobí.


Populárne na fóre