UGO posilňuje v Čechách

V ČR a SR sa nachádza 37 barov UGO. Tento rok by ich malo byť 50. Dopomôcť by k tomu mala aj akvizície pobočiek Mangaloo.
Pondelok
17.02.2014
Franchisová sieť UGO prevezme v Českej republike fresh bary Mangaloo. Svojich franchisantov hľadá aj u nás.
 

Vďaka akvizícii fresh barov Mangaloo, ktorá časť svojich pobočiek prevádzkuje na základe franchisingovej licencie, posilní spoločnosť Kofola pozíciu franchisingového reťazca UGO v Českej republike. Počet barov značky UGO, ktorú Kofola zahrnula do svojho portfólia v minulom roku, by tak mal v tomto roku dosiahnuť čísla 50, a to vrátane tých franchisových.

Značku UGOVA čerstvá šťava chce spoločnosť Kofola naďalej podporovať, dopomôcť by tomu mala aj akvizície Mangaloo barov. Vďaka nim posilní franchisová značka najmä v Prahe, kde sa nachádza najviac pobočiek Mangaloo. Ako uviedol generálny riaditeľ Jannis Samaras na Retail Summite konajúci sa 4. a 5. februára v Prahe, spoločnosť UGO prevádzkuje v Česku a na Slovensku v túto chvíľu 37 pobočiek.

Sieť fresh barov UGO pridala spoločnosť Kofola do svojho portfólia vlani v marci. Stala sa jej strategickým partnerom, kedy vo firme získala 75 % podiel. Spoločne s transakciou začala Kofola tiež predávať čerstvé džúsy UGO v plastových fľašiach, ktoré sú ošetrené tzv. paskalizací.