Fornetti Slovakia pôsobia na slovenskom trhu už 15 rokov.
Štvrtok
09.01.2014
Novým členom Slovenskej franchisingovej asociácie sa stala firma Fornetti Slovakia. Na trhu pôsobí už 250 franchisových pobočiek.
 

V prvých dňoch roku 2014 privítala Slovenská franchisingová asociácia nového člena. Stala sa ním spoločnosť Fornetti Slovakia, ktorá na tuzemskom trhu pôsobí od roku 1999. Franchisový koncept pôvodom z Maďarska hľadá naďalej vhodných franchisantov.

Hlavným predmetom podnikania Fornetti Slovakia je výroba a predaj mrazených pekárenských polotovarov. Za 15 rokov pôsobenia na trhu sa sieť predajní Fornetti rozrástla na 250 predajných miest, všetky riadia franchisanti. Spoločnosť vyrába produkty nielen pre slovenský, ale tiež pre český trh, kde sa nachádzajú len skladovacie priestory. Celkovú logistiku zaisťuje pre oba trhy vo vlastnej réžii.

Spoločnosť Fornetti Slovakia sa nerozvíja len rozširovaním svojej siete, ale tiež sa uplatňuje na gastronomickom trhu. Spolupracuje s maloobchodnými a veľkoobchodnými dodávateľmi, čerpacími stanicami a ďalšími firmami na dodávkach pekárenských polotovarov. V súčasnej dobe dodáva produkty viac ako 700 partnerom.