Dairy Queen

Dairy Queen logo
Informácie o master-franchisovém systému
Popis franchisového systému

Dairy Queen Grill & chill® - Rodinný rýchly servis v americkom štýle a cukrárne - pod jednou strechou. Sieť má 6 800 franšízových reštaurácií v Spojených štátoch amerických a 29 v ďalších krajinách, na trhu pôsobí už viac ako 75 rokov. Jedálny lístok DQ® tvoria chutné hamburgery (medzi nimi aj najznámejší Flamethrower Grill Burger®), "kuracie prsty", šaláty, tortily a sendviče. Avšak to, na čom je postavené meno DQ® a čo každý deň priťahuje zákazníkov, sa nazýva "točené chladené produkty" - točená zmrzlina, ovocné a ľadové šťavy a nápoje, vrátane svetovo známej Blizzard®, jemne spracované ovocné smoothies, MooLatte® nápoje na báze kávy, mliečne kokteily, zmrzlinové, ovocné poháre so zmrzlinou a mrazené torty rôznych chutí.

Dairy Queen prevádzkuje niekoľko typov prevádzok:

1.      "Treat" - kiosky, stánky,... s ponukou sladkých mrazených a chladených dezertov a špecialít

2.      Reštaurácie - od nákupných centier až po klasické s "drive-in"

3.      Expres stánky - interiérové a exteriérové


Čím sa Dairy Queen Grill & chill® líši od ostatných?
• Kompletné menu s bohatým výberom čerstvých produktov (mrazené sladkosti a dezerty)
• Všetky produkty sú "na zákazku" s úplnou obsluhou pri stole
• Podpora, školenie a zaistenie dodávateľského reťazca na globálnej úrovni

Franšízant pre Slovensko podpíše exkluzívnu zmluvu na regionálne zastúpenie (Franchise Area Developement).

Dairy Queen’s Grill & Chill® is Fanfood, not fast food!!

Vlastné pobočky

2 USA

Franchisové pobočky

6 800 jednotiek v 29 krajinách (Amerika, Ázia, Európa, Stredný východ)

Obrázok pobočky systému
Dairy Queen grill
Informácie pre master-franchisantov
Podpora pre master-franchisantov
  • Zázemie silnej prosperujúcej značky
  • Školenie a podpora pri vstupe a po celú dobu spolupráce
  • Zaistenie dodávateľov na globálnej úrovni
Nevyhnutná investícia na začiatku

Franšízant platí dva vstupné poplatky - prvý, licenčný "area fee" jednorazový poplatok, za ktorý získava právo na rozvoj daného územia, a potom "unit open fee," ktorý sa platí pred otvorením každej reštaurácie.

Výška licenčného poplatku je stanovená individuálne podľa veľkosti daného regiónu.

Poplatok všeobecne za otvorenie jednotky Grill a Chill: $ 35.000, $ 15.000 pre "Treat"
Priebežné licenčné poplatky 5 %
Marketingový poplatok 5 % - väčšina z toho uplatnená na lokálnom trhu

Zriaďovacie výdaje / počiatočná kapitálová investícia - závisí na krajine / regióne.

Základné požiadavky

DQ® hľadá partnerov medzi silnými úspešnými firmami a podnikateľmi, ktorí už majú skúsenosti v odvetviach spojených s jedlom a pitím (gastronómia, stravovanie, maloobchod, distribúcia), prípadne v iných, súvisiacich odboroch - obchodné reťazce, lekárne, kiná, zábavné parky, ihriská, čerpacie stanice, a pod.

Očakávanie od franšízanta:
• pozná a rešpektuje západné štandardy služieb a kvalitu výrobkov
• pozná a má prístup k dodávateľskému reťazcu
• dobrá znalosť miestneho trhu

Zmluva je uzatváraná na 15 rokov s možnosťou predĺženia o ďalších 10 rokov.

Informácie o master-franchisorovi
American Dairy Queen Corporation
7505 Metro Blvd.Minneapolis, MN 55439-0286, USA
+420 775 661 788
redakce@franchising.cz
www.dairyqueen.com
Kontaktná osoba pre záujemcov o licenciu

Prosíme o vyplnenie a odoslanie dotazníka nižšie. Záujemcom o spoluprácu pošleme prezentáciu Dairy Queen´s, dohodu o mlčanlivosti a dotazník. Po vyplnení dokumentov poskytneme podrobnejšie informácie o obchodnom modely a licenčných podmienkach.

Zistite viac
Ak chcete získať viac informácií, vyplňte kontaktný formulár nižšie. Vaše údaje budú odovzdané priamo danej spoločnosti.
Meno a priezvisko *
Miesto *
Telefónny kontakt *
E-mail *
If you see this field leave it blank.

Informácie zadané v katalógu dodávajú samotné franchisové systémy. Pred podpisom zmluvy o spoluprácu by mal každý záujemca posúdiť ponuku danej firmy. Redakcia si vyhradzuje právo upraviť informácie o systémoch udávaných v katalógu. V prípade zistenia, že udávané informácie nie sú pravdivé či neaktuálne, prosíme kontaktuje redakciu.

chcete viac?

newsletter Franchising.sk

If you see this, leave this form field blank