Da Grasso

Informácie o franchisovém systému

Popis franchisového systému

Da Grasso je najväčšou poľskou franchisingovou sieťou pizzerií, zastrešujúcou takmer 180 lokálov v 118 mestách. 

Prvá pizzeria Da Grasso vznikla v roku 1996 v Lodži. Spoločnosť v súčasnosti spravuje sieť pizzerií po celej krajine, ako vo veľkých, tak aj v malých mestách. To, čím sa Da Grasso odlišuje od iných, je jeho unikátny systém franchisingu, poskytujúci obchodným partnerom komplexnú podporu prostredníctvom Centrálneho nákupného systému, spoločné marketingové aktivity a predovšetkým pomoc administrátora sprevádzajúceho franchisingového partnera od momentu jeho prvého kontaktu so sieťou, cez proces tvorenia reštauračných priestorov, ako aj počas celej doby spolupráci s Da Grasso. 

Tajomstvom úspechu reštaurácií Da Grasso je cesto pripravené podľa vlastnej autorskej receptúry, a ich charakteristickým znakom je rajčinová, cesnaková a pikantná omáčka.a 

Franchisové pobočky

179  / Polska
1 / SR  - Poprad

Obrázok pobočky systému
Informácie pre franchisantov

Podpora pre franchisantov

Podpora nielen na štarte:

  • Podrobný návod na prípravu zariadenia
  • Návrh zariadenia interiéru reštauračných priestorov a prevádzkovej časti pizzerie
  • Zoznam osvedčených dodávateľov a obchodných partnerov.
  • Bezplatné školenia pre pracovníkov a franchisingových partnerov na začiatku, ale aj počas celého obdobia spolupráce prispôsobené aktuálnym potrebám a zručnostiam.
  • Podpora skúsených obchodných zástupcov obchodných partnerov pri procese tvorenia reštauračného zariadenia, ako aj počas celého obdobia spolupráce.
  • Každého franchisingového partnera sprevádza počas spolupráce administrátor,na ktorého sa môžete obrátiť so všetkými záležitosťami súvisiacimi s vedením reštauračného zariadenia.
  • Ako organizátor siete uskutočňujeme marketingové a reklamné činnosti, spravujeme webovú stránku(www.dagrasso.sk)

Nevyhnutná investícia na začiatku

  • Mesačný poplatok: 300 – 500 € (v závislosti od zvoleného balíčka menu)
  • Celkové investičné náklady: asi 35.000 € – (hodnota investície závisí od plochy a technického stavu priestorov)

Základné požiadavky

Na otvorenie pizzerie odporúčame priestory s plochou približne 120-150 m2. Minimálna vyžadovaná plocha je 100 m2. Každý návrh lokalizácie individuálne analyzujeme.

Okrem toho sami tiež pomáhame pri hľadaní vhodných priestorov. Vieme, že každé mesto má svoje vlastné špecifikácie, ktorým sa snažíme prispôsobiť. Naša koncepcia dokonale zapadá tak do atmosféry veľkých obytných štvrtí a sídlisk, ako aj do centrálnych častí miest.

V súčasnej dobe sa obzvlášť tešíme na spoluprácu s osobami, ktoré majú záujem o otvorenie pizzerií na území Slovenska.

Pizzeriu Da Grasso môžu byť otvorené - minimálne 20 tisíc obyvateľov.


Informácie o franchisorovi

Maramere k.s.

Palarikova 76 Cadca 022 01 SR

+ 48 663 39 0907

maramere@maramere.sk

www.dagrasso.sk

Kontaktná osoba pre záujemcov o licenciu

Magdalena Piróg
m.pirog@maramere.sk​

Zistite viac

Ak chcete získať viac informácií, vyplňte kontaktný formulár nižšie. Vaše údaje budú odovzdané priamo Da Grasso.

Správa
Meno a priezvisko *
Miesto *
Kontaktní telefon *
E-mail *

Prečítaj články

Najčítanejšie

Informácie zadané v katalógu dodávajú samotné franchisové systémy. Pred podpisom zmluvy o spoluprácu by mal každý záujemca posúdiť ponuku danej firmy. Redakcia si vyhradzuje právo upraviť informácie o systémoch udávaných v katalógu. V prípade zistenia, že udávané informácie nie sú pravdivé či neaktuálne, prosíme kontaktuje redakciu.