Bez platby za licenciu / Investícia do otvorenia pobočky Tulec Trend začína zhruba na 5 555 EUR. Konečná výška závisí na úpravách, ktoré bude treba vo zvolenom priestore uskutočniť. Franšízant neplatí žiadny vstupný licenčný poplatok.
Piatok
16.11.2018
Podnikaniu zameranému na deti sa na Slovensku darí. Dôkazom je aj franšíza Tulec Trend. V poslednej dobe eviduje viac kvalitných záujemcov o licencie ako kedykoľvek predtým.
 

Na nezáujem zo strany potenciálnych franšízantov si táto pôvodom česká sieť zameraná na predaj detského oblečenia nemohla sťažovať ani v minulosti. Spolumajiteľ Tulec Trend Tomáš Tulec hovorí, že dnes je situácia iná, ako bola v roku 2017. „Vtedy sme zaznamenávali veľké množstvo dotazov na franšízu, ale veľa z nich bolo bez finálneho efektu. Aktuálne je situácia odlišná najmä preto, že počet potenciálnych partnerov už nie je  tak veľký, ale oveľa častejšie sú to partneri, ktorí majú konkrétnu predstavu, vhodný obchodný priestor a sú obchodne skúsenejší,“ vysvetľuje Tomáš Tulec.

Tento stav dnes teda nahráva tomu, že je možné novú pobočku otvoriť v kratšej dobe, ako v minulosti. Často totiž záujemcovia o licenciu značku Tulec Trend dobre poznajú, a najmä  franšízorovi ponúkajú kvalitnejšie obchodné priestory. Sú to priestory, ktoré vo väčšine prípadov rozhodujú o tom, či a ako rýchlo budú môcť franšízanti svoju pobočku otvoriť. Kvalita obchodného priestoru je totiž zásadnou pre dlhodobú a hlavne úspešnú spoluprácu.

V súčasnej dobe sú produkty značky Tulec Trend k dostaniu v 15 obchodoch na Slovensku a 30 v Česku. Čo sa týka pobočiek, v tuzemsku má firma 3 vlastné predajne a 3 franšízové. U nás fungujú dva franšízové obchody. Franšízu ponúka hlavne v mestách s viac ako 20 tisíc obyvateľmi, ale ani to nemusí platiť vo všetkých prípadoch. „Potenciál pre naše predajne môžu skrývať aj niektoré rozvíjajúce sa predmestia veľkých miest, alebo aj niektoré obchodne veľmi zaujímavé lokality v malých mestách,“ prezradzuje Tomáš Tulec s tým, že franšíza značky Tulec Trend je vhodná pre tých, ktorí sa chcú na chode pobočky aktívne podieľať, aj pre tých, čo si predajňu obstarali ako investíciu. Pre oba typy franšízových partnerov má koncept pripravené konkrétne možnosti spolupráce.


Made in Czech Republic / Značka Tulec Trend nie je iba predajcom, ale zaoberá sa hlavne návrhmi a výrobou značkového oblečenia a doplnkov pre deti. Prostredníctvom franšízových licencií chce svoju ponuku rozšíriť do celej Slovenskej republiky. Produkty Tulec Trend však nájdeme nie iba v ich značkových obchodoch, ale tiež aj u iných predajcov, alebo na e-shope.

Populárne na fóre