Najväčší franšízový veľtrh v strednej Európe sa blíži

Tri dni s franšízingom / Návštevníci FRANCHISE EXPO sú predovšetkým podnikatelia a majitelia malých a stredných podnikov, ktorí hľadajú franšízovú príležitosť. Záujemcovia o franšízové licencie si budú môcť opäť vybrať z konceptov rozmanitých odborov.
Pondelok
24.09.2018
Počas troch dní od 18. do 20.10.2018 sa vo Varšave predstaví 200 úspešných franšízových značiek. Očakávaná návštevnosť 16. ročníka Franchise Expo je aj tento rok okolo sedem tisíc ľudí.
 

Už 16. ročník najväčšieho franšízového veľtrhu v strednej a východnej Európe FRANCHISE EXPO 2018 sa bude aj tento rok konať na jeseň v Poľsku, a spojí dohromady počas troch dní cez obchodné rokovania 200 franšízových značiek a asi 7 000 záujemcov o rôzne franšízové príležitosti. Veľtrh sa bude konať v dňoch 18. - 20. septembra, miestom konania zostáva Palác kultúry a vedy vo Varšave.

Franchise EXPO 2018 je ideálnym miestom pre výmenu kontaktov a stretnutia potenciálnych obchodných partnerov. Je vynikajúcou a jedinečnou príležitosťou pre vystavovateľov a prezentáciu ich franšízových konceptov. Poskytuje tiež možnosť nadviazať na mieste osobné kontakty s potenciálnymi franšízantmi a franšízormi, korí chcú rozvíjať svoje podnikanie v Poľsku a ďalších európskych krajinách.

Navštívte FRANCHISE EXPO vo Varšave a stretnite sa s franšízovými expertmi, navštívte sériu workshopov a prehĺbte svoje znalosti zo sveta podnikania a franšízových licencií a konceptov. Aktuálny a definitívny zoznam vystavovateľov bude zverejnený v auguste 2018 na webových stránkach veľtrhu http://franchiseexpo.pl/.

Medzi vystavovateľov patrili v minulosti napríklad spoločnosť Sunkins, ktorá prevádzkuje franšízovú sieť Svet zdravia, známa značka mBank, či slovenský Mr. Kebab. Medzi tohtoročnými nechýbajú napríklad Expense Reduction Analysts, 5áSec, či Helen Doron English.

Organizátorom je medzinárodná poradenská spoločnosť PROFIT system franchise services s.r.o., ktorá prevádzkuje portál Franchising.sk a je organizátorom úspešného Veľtrhu franchisingu 2017, ktorý bol súčasťou Týždňa podnikania 15. novembra v Prahe.

Chcete sa pridať a prezentovať svoju značku na FRANCHISE EXPO vo Varšave? 

Kontaktujte českú pobočku spoločnosti PROFIT system.


Najväčší v strednej a východnej Európe / Počas troch dní sa vo Varšave predstav 200 úspešných franšízových konceptov a značiek, očakávaná návštevnosť veľtrhu je okolo sedem tisíc ľudí.