Príležitosť podnikať na Slovensku

Pod jednou strechou / Na výstave „Podnikajte s franchisingom“ sa dozviete nie iba o tom, aké koncepty hľadajú vo vašom regióne franšízantov, ale tiež to, ako licenčné podnikanie funguje. Tí, čo chcú svoj franšízový koncept vytvoriť, sa môžu inšpirovať príbehmi tých, ktorým sa to už podarilo.
Štvrtok
26.07.2018
Jeseň v Bratislave bude v znamení franšízingu. Slovenská franchisingová asociácia organizuje 2. ročník výstavy „Podnikajte s franchisingom“.
 

Cieľom tejto akcie je podľa Slovenskej franchisingovej asociácie (SFA) spojiť ľudí, ktorí sa téme franšízového podnikania dlhodobo venujú, či už ako odborníci či majitelia franšízových konceptov, s prípadnými záujemcami o tento spôsob podnikania. Výstava bude prebiehať 24. októbra 2018 formou voľnej prezentácie jednotlivých podnikateľských ponúk prostredníctvom propagačných stánkov. Prostredníctvom zástupcov jednotlivých franšíz návštevníci získajú informácie o domácich – slovenských sieťach, aj o zahraničných.

Súčasťou akcie bude aj sprevádzajúci program v podobe prednášok odborníkov na slovo vzatých. Relevantné informácie získajú aj tí, ktorí kúzlo franšízingu iba objavujú. Zástupcovia SFA sa postarajú o to, aby si účastníci odniesli informácie, vďaka ktorým sa budú môcť rozhodnúť, či je podnikanie pod zavedenou značkou pre nich to pravé.

Vstup na výstavu „Podnikajte s franchisingom“ je po registrácii zdarma. Hlavnými partnermi akcie sú Česká asociácia franchisingu a Slovak Business Agency. Jedným z partnerov je aj poradenská spoločnosť PROFIT system franchise services, prevádzkovateľ portálov Franchising.cz a Franchising.sk.


Šanca porozprávať sa / Podstatnú súčasť výstavy tvorí priestor pre networking. Ten je totiž dôležitou súčasťou správneho podnikania. Cieľom výstavy je vytvoriť platformu pre stretnutia, a hlavne komunikáciu zástupcov franšízových sietí so záujemcami o tento druh podnikania.