Základná stratégia rozvoja konceptu Sky Zone je dobývanie nových krajín a trhov poskytovaním franšízových licencií. Firma pôsobiaca na pomedzí fitness a zábavy hľadá preto opäť partnerov pre rozšírenie franšízovej siete v Európe.
Pondelok
05.03.2018
Americká franšízová značka Sky Zone patrí k najväčšiemu podniku na indoor zábavu na svete. K trampolínam pribudnú aj kurzy ninja.
 

Spoločnosť Sky Zone sa zlúčila so značkou CircusTrix - vznikla tak firma s najväčším počtom indoorových rekreačných a trampolínových parkov na svete. "Sme extrémne nadšení tým, čo toto nové partnerstvo s CircusTrix umožní našim hosťom a našim franšízovým partnerom po celom svete. Veríme, že spoločne budeme i naďalej vodcami v tom, že prinesieme viac zábavy viac ľuďom." uviedol predseda Sky Zone Jeff Platt, ktorý bude i naďalej dohliadať na Sky Zone a franšízovú divíziu CircusTrix.

Spoločnosť Sky Zone bola založená v roku 2004, kedy otec súčasného riaditeľa Rick Platt otvoril prvý trampolínový park v Las Vegas. Od tej doby sa rozrástla na 195 franšízových a firemných parkov v USA i v zahraničí. Zameriava sa na aktívny zážitok z hry pre ľudí všetkých vekových kategórií. Spolu s CircusTrix združuje na celom svete pod svojou strechou takmer 300 parkov. Sky Zone patrí medzi TOP 50 franšíz v Amerike. Jej parky je možné navštíviť tiež v Austrálii, Kanade, Mexiku, Chile, Kuvajte, Saudskej Arábii a Británii.

Územný rozvoj

Sky Zone hľadá obchodné skupiny so silnou vlastníckou štruktúrou a skúsenosťami v poskytovaní služieb zákazníkom alebo v zábavnom priemysle. Franšízant bude mať v rámci zmluvy na starosti územný rozvoj v celej krajine (Area development). Franšízant získa právo na rozvoj Sky Zone po celej krajine alebo regióne v rámci vzájomne dohodnutého plánu rozvoja. Centrála ponúka napríklad prítomnosť trénerov Sky Zone v rámci prípravy na zahájení a po otvorení centra, či dôkladné školenie, ktoré má pokrývať všetky aspekty podnikania - systém, jeho údržbu a kontrolu, marketing a reklamu.

Štandardný balíček podpory by mal franšízantovi pomôcť pri nákupe, výrobe a inštalácii trampolín a ďalších pomôcok. Investícia na rozvoj siete Sky Zone je asi 1-2 milióny USD. Pobočky bude musieť franšízant budovať pomocou vlastných investícií. Ideálnym miestom sú napríklad obchodné centrá, optimálna veľkosť parku je od 1 500 do 3 000 m2.


Populárne na fóre