Úlohou politikov je vytvárať prostredie vyhovujúce pre súkromných podnikateľov, nie im sťažovať ich snaženie, čo sa u nás bohužiaľ často deje, zhodujeme sa s bratmi Tomášom a Lukášom Sedláčkovými.
Pondelok
13.11.2017
Nový magazín Vlastní firma FRANCHISING prináša rozhovor s bratmi Sedláčkovými, nájdete v ňom i 10 NAJ franšíz roka 2017.
 

Vo veľkom rozhovore sme sa v magazíne Vlastní firma FRANCHISING rozprávali s Tomášom a Lukášom Sedláčkovími o vplyve politikov na podnikateľské prostredie v Česku. Podelili sa tiež o niekoľko rád, ako uspieť v podnikaní a biznise.

V rubrike O čom sa hovorí sa dočítate o fenoméne tzv. kancelárie budúcnosti, ktorá má brať ohľad na spokojnosť a výkonnosť zamestnancov vo firmách. Ako bude vyzerať? Budú pribúdať mobilné kancelárie a práca z domu, alebo sa biznismeni vrátia do nepopulárnych otvorených pracovní?

Hlavnou témou jesenného magazínu Vlastní firma FRANCHISING je tento rok 10 najzaujímavejších nových franšíz na českom trhu. Vybrali sme desiatku konceptov z Európy a ČR, ktoré ako nové ponúkajú franšízantom podnikanie na základe zakúpenej licencie.

Novinky, rady, ponuky nových franšíz i výber tých najlepších

Rubrika Fakty a trendy prinesie ako vždy novinky zo sveta franšízingu a pozveme vás tiež na blížiaci sa 2. ročník Veľtrhu FRANCHISINGU 2017 v Prahe. V rubrike Moja firma predstavujeme úspešnú českú spoločnosť Kiwi.com, ktorá po 5 rokoch existencie pristála medzi 10 najväčšími svetovými predajcami leteniek na svete. Vyhľadávač na lacné letecké spoje založil Oliver Dlouhý, jeho ročný obrat činí už viac ako 700 miliónov eur, a denne na ňom ľudia vyhľadávajú až 40 miliónov leteckých spojov.

Franšíza na mieru detailne priblíži podmienky pre hladký štart vlastného podnikania pod značkami Naturhouse, Sklizeno, a Century 21, a odhalí tiež niektoré tajomstvá ohľadom franšízovej spolupráce s najznámejšou franšízovou sieťou sveta McDonald’s.

V rubrike ABC franšízy pomôže poradca spoločnosti PROFIT System Lenka Nováková s operačným manuálom, ktorý je súhrnom znalostí o tom, ako úspešne podnikať na základe franšízovej licencie.

Na záver sa pri čítaní magazínu Vlastní firma FRANCHISING dozviete tiež prečo sa pri podnikaní oplatí stavať na dobrom mene, kedy a prečo platiť poplatky za verejné zdieľanie autorského diela ako je hudobná nahrávka, či kniha, alebo tiež prečo odzvonilo obchodníkom, a prečo ich stále častejšie nahradzujú všemožné predajné systémy. Prajeme príjemné čítanie a v prípade inšpirácie úspešné vykročenie do sveta biznisu a vlastného podnikania.

Magazín Vlastní firma FRANCHISING je možné objednať online s poštovným zdarma vo vydavateľstve na portáli Franchising.sk. Dostupný je tiež v sieti maloobchodných predajní Relay, Inmedio, M-Trafik, Peal a sieti GECO tabak.


Populárne na fóre