Konope rastie u susedov

Konopné lekárne ponúkajú nie iba konopné prostriedky na predaj, ale tiež vzdelávajú a informujú o konope a jeho zdravotných účinkoch. Novo pôsobí značka v Trnave.
Piatok
10.11.2017
Koncept českých Konopných lekární expanduje na Slovensku. Franšízanti majú okrem predaja za úlohu aj šíriť osvetu o konope.
 

Konopné lekárne je možné nájsť na Slovensku v Žiline, novo tiež v Považskej Bystrici a Trnave. Pobočky sa rovnako ako tie české zameriavajú na konopné potravinové doplňky, kozmetiku i zdravotnícke prostriedky značky Carun. Konopné lekárne majú vo svojom sortimente zdravotnické prostriedky, kozmetiku či doplnky stravy vyrobené z legálne dostupného konope.

Snažíme sa ľuďom ponúknuť rokmi osvedčené produkty z konope pripravené pomocou moderných technológií. Máme v sortimente základnú kozmetiku pre pomoc proti kožným problémom i prípravky pomáhajúce s mnohými ďalšími ochoreniami. Sme radi, že môžeme pomôcť i na Slovensku,“ hovorí Jiří Stabla, zakladateľ siete Konopných lekární a majiteľ spoločnosti Carun Pharmacy.

Šíriť osvetu o účinkoch konope

Tým pracovníkov každej prevádzky Konopnej lekárne má podľa Stably za úlohu výrobky nie iba ponúkať, ale tiež šíriť osvetu o konope a jeho účinkoch. To je totiž hlavné poslanie jeho podnikateľského konceptu. „Naším cieľom je vrátiť prostriedky z konope späť do bežného života ľudí. Konope pomáha vyriešiť veľa zdravotných problémov vďaka účinným cannabinoidom. Tieto látky sa v prírode vyskytujú iba v rastlinách konope,“ vysvetľuje.

Okrem toho by franšízanti Konopnej lekárne mali vyznávať zdravý životný štýl, chýbať by mu nemali organizačné schopnosti a ideálne by mal mať tiež skúsenosti s vedením tímu a obchodu. Konopná lekáreň umožňuje 3 rôzne varianty pre franšízové prevádzky: ostrovček v rámci nákupných galérií, zapustenú obchodnú jednotku, či shop in shop. Prevádzka má byť veľká minimálne 30 štvorcových metrov. Celková investícia do novej predajne vrátane vstupných poplatkov je asi 11 200 eur.


Populárne na fóre

留学生回国学历认证【微diploma02】国外大学毕业证办理专业制作国外文凭*1比1 制作还原学校版本!

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国圣母大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)University of Notre Dame

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
哪里可以购买美国CSU文凭毕业证(办理微信:diploma02)办CSU加州州立大学毕业证成绩单/制作文凭/办国外录取通知书California State University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国布朗大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Brown University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国康奈尔大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Cornell University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国JHU毕业证【微信diploma02】购买美国约翰霍普金斯大学毕业证文凭/留信网真实认证/制作美国文凭/美国大学毕业证

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国圣路易斯华盛顿大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Washington University in St. Louis

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
留信网认证有用吗【微diploma02】办可查留信认证/留信网认证办理/留学生回国学历认证

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024