"Deň franchisingu" sa blíži

Master franchisová konferencia je veľká príležitosť predovšetkým pre manažérov firiem, ktorí plánujú svoje vlastné podnikanie, pre malých a stredných podnikateľov a investorov, ako získať informácie o úspešných globálne pôsobiacich franchisových systémoch a stať sa ich partnermi.
Pondelok
06.11.2017
Súčasťou tohtoročného pražského Veľtrhu franchisingu je i Master franchisová konferencia. Čo všetko tu môžete očakávať, to nám prezradil jej usporiadateľ Aleš Tulpa.
 

Spomínaná konferencia sa bude konať v Prahe, v Slovanskom dome v stredu 15. novembra. Čo prináša, aké novinky?
Master franchisová konferencia, ako už názov napovedá, prezentuje exkluzívne ponuky úspešných zahraničných značiek, ktoré ponúkajú tzv. master-licenciu alebo teda výhradné zastúpenie pre Českú a Slovenskú republiku. Konferenciu organizujeme od roku 2012 a za tú dobu sa jej zúčastnilo už 600 záujemcov o franchising a predstavených bolo viac ako 75 podnikateľských ponúk.

Hlavnou novinkou tohtoročného veľtrhu je to, že konferencia sa uskutoční spolu s Veľtrhom franchisingu v rámci Summitu týždňa podnikania, čo pre záujemcov o franchising, a o podnikanie všeobecne, predstavuje viac podnikateľských príležitostí a ponúk na jednom mieste.

Pre koho je master-konferencia primárne určená?
Radi sa stretneme so všetkými záujemcami o franchisové podnikanie – so záujemcami o nákup master-franchisových licencií, i s manažérmi firiem zvažujúcich vlastné podnikanie, s investormi, so strednými i malými podnikateľmi, s už skúsenými franchisantami i s tými, ktorí sú v tejto oblasti nováčikmi a majú záujem o osobný kontakt a potrebné informácie.

Čo je teda pre návštevníkov pripravené?
V rámci celej akcie budú postupne predstavené zaujímavé zahraničné franchisové koncepty, ktoré v Českej a Slovenskej republike hľadajú svojich nových master-franchisových alebo franchisových partnerov. Účastníci majú jedinečnú možnosť jednať priamo so zástupcami franchisových systémov o podmienkach spolupráce a naviazať osobné kontakty.

Ktoré zahraničné značky majú záujem vstúpiť na náš a slovenský trh a budú na konferencii predstavené?
Je ich pomerne dosť a sú z rôznych oblastí podnikania. Uviesť môžem napr. Iddesign z Dánska (sieť predajní s nábytkom v škandinávskom štýle, do tejto skupiny patrí i sieť JYSK), francúzske Anticafé (inovatívny franchisový koncept špecifických kaviarní), alebo Boco (tiež z Francúzska, dokazujúci, že i fast food môže byť kvalitný a lákavý pre zákazníkov). Atraktívnou značkou je tiež Marco Aldany (jednotka na španielskom trhu kaderníctva a salónov krásy), NOA NOA (dánsky franchisový koncept s módou), HITIO Gym (športové a fitness-kluby z Nórska), ... ale pokračovať by som mohol i ďalšími názvami ako sú Logiscool, Tiroler alebo VOODIES. Odporúčam preto pozrieť sa na stránky www.masterkonference.cz, kde priebežne aktualizujeme franchisové systémy, ktoré sa na konferencii predstavia.

Ešte nám poraďte, ako si rezervovať miesto na tejto konferencii?
Je to veľmi jednoduché – online registračný formulár, podmienky a ďalšie informácie k tejto ojedinelej udalosti, získate tiež na webových stránkach konferencie. Každý účastník master franchisovej konferencie získava automaticky voľný vstup na Veľtrh franchisingu a Summit Týždňa podnikania.

A ja len dodávam: Teším sa na vás, i na všetkých tohtoročných návštevníkov!