2. ročník Veľtrhu FRANCHISINGU už o mesiac!

15. novembra 2017 sa všetkým záujemcom o franšízové podnikanie poskytne opäť výnimočná príležitosť v rámci Summitu Týždňa podnikania v Prahe. Novinkou bude Master franchisová konferencia.
 

Po úspešnom prvom Veľtrhu FRANCHISINGU sa v utorok 15. novembra 2017 všetkým franšízorom a záujemcom o franšízové podnikanie ponúkne opäť výnimočná príležitosť. V pražskom Slovanskom dome vo Veľkej sále sa bude konať druhý ročník Veľtrhu FRANCHISINGU 2017. Tento rok budú svoje koncepty prezentovať napríklad značky McDonald’s, Coccodrillo, OK Point, Extéria, Partners Telepizza, Century 21, Quickwash, Svět zdraví, Sklizeno, Expense Reduction Analysts, Naturhouse či Amaryllis, a iné.

Veľtrhu FRANCHISINGU 2017 znova organizuje česká pobočka medzinárodnej poradenskej spoločnosti PROFIT system® v spolupráci so spoločnosťou European Leadership & Academic Institute (ELAI) ako súčasť hojne navštevovaného Summitu Týždňa podnikania, ktorého sa každoročne zúčastní 2 000 návštevníkov. Novinkou tohtoročného Veľtrhu bude Master franchisová konferencia, ktorá už od roku 2012 prezentuje exkluzívne ponuky zahraničných franšízových značiek, ponúka master-licencie / výhradné zastúpenia pre Českú a Slovenskú republiku. Celkovo sa jej zúčastnilo už 600 záujemcov a bolo predstavených viac ako 75 nových franšízových podnikateľských ponúk. Konferenciu organizuje a viac informácií o jej programe poskytne partner veľtrhu AVEX systems.

Prvý ročník Veľtrhu FRANCHISINGU ponúkol príležitosť celodenných rokovaní medzi franšízormi a potenciálnymi franšízantami. Výsledkom sú aktuálne diskusie o nadviazaní spolupráce. „Stretli sme sa so záujemcami z Košíc, Ostravy a Českých Budejovíc, s ktorými teraz jednáme. Zatiaľ je veľmi skoro na to, aby sme tvrdili, že budeme mať nových franšízantov. Môžem ale povedať, že s výsledkami Veľtrhu som celkovo spokojná a budem sa tešiť na ďalší ročník,“ hodnotila účasť Michele Leschová, master-franšízantka konceptu Brick4Kidz, ktorý ponúka licencie na vzdelávanie detí prostredníctvom stavania modelov z kociek LEGO.

Súčasťou Veľtrhu franchisingu bude pre návštevníkov i tento rok sprievodný program vo forme workshopov, prednášok a panelových diskusií v rámci Školenia franchisingu. Aktuálne informácie a programe sú priebežne doplňované na webových stránkach veľtrhu na adrese Veletrhfranchisingu.cz.

V nastavenom modely veľtrhu, ktorý poskytuje priestor pre rozvoj franšízových konceptov a zároveň ponúka dôležité informácie návštevníkom, chce PROFIT system® pokračovať i v tomto ročníku. „I napriek tomu, že súčasnej komunikácii dominujú sociálne siete a ďalšie digitálne média, sme presvedčení, že organizácia veľtrhu má nezastupiteľné miesto i v budúcnosti, pretože obchodníci dávajú stále prednosť individuálnej komunikáciu. Veľtrh je tiež ideálna príležitosť jednotlivé ponuky porovnať na mieste a spoznať sa so zástupcami konceptov,“ hovorí riaditeľ spoločnosť PROFIT system® Marek Halfar s tým, že sa záujemcovia môžu tešiť na väčšiu mieru interakcie na stánkoch, kde si budú môcť ponuku jednotlivých konceptov prostredníctvom demonštratívnych prvkov sami vyskúšať či ochutnať.

Pre viac informácií, ako prezentovať svoju značku nás kontaktujte na emaili veletrh@franchising.cz alebo telefónnom čísle +420 774 052 262.